NFT Projesi Clay Nation, Cardano Ağında Yer Alacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü rapçi Snopp Dogg’un NFT projesi Clay Nation, Cardano ağında olacak. Bilindiği üzere ünlü rapçi Snopp Dogg, Champ Medici ile resmi işbirliği başlattığını böylece animasyonlu, dijital arsalı ve müzik NFT’lerinin bu ağda olacağını duyurmuştu.

Bu işbirliği ile beraber Snopp Dogg’un NFT projesi Clay Nation, Cardano ağında olacak. Hatırlatmak gerekirse Snopp Dogg, bu işbirliği için Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ile Twitter’da bir araya gelmişti.

Clay Nation, Artık Cardano Ağında Yer Alacak

NFT projesi Clay Nation, Snoop Dogg ve Champ Medici ile resmi işbirliğini başlattığını ve bu sayede Cardano’ya ikonik kil animasyonları, arazi sahaları ve açılabilir müzik içeriği getirdiğini söyledi.

İlginizi çekebilir: Hacker’lar Hindistan’a Ait Hesaplardan NFT Paylaşımı Yaptı

Detaylandırmak gerekirse söz konusu NFT koleksiyonu Clay Nation, el yapımı kil kalitelerinden oluşan 10.000 Cardano NFT avatarlardan oluşuyor. Bunun yanına Snoop Dogg’un NFT koleksiyonları, Cardano ağı yeni bir dönüm noktasını ulaşırken piyasaya sürülüyor.

Cardano’nun ekosistem büyümesi başkanı Morgan Schofield’e göre; ağ şu anda yaklaşık 50.000 para basma politikasında dört milyondan fazla yerel token yayınladı. Maddi olmayan sanat ve projelerin basılmış parçalarının sayısındaki artış, hem Cardano ağının büyümesiyle hem de NFT endüstrisinin yeniden canlanmasıyla bağlantılı olabilir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Projesi Clay Nation, Cardano Ağında Yer Alacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!