Hedera'nın token'ı HBAR, yanlış yorumlanan BlackRock duyurusuyla patladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HBAR Vakfı’nın geniş çapta yanlış yorumlanan bir duyurusu, kripto etkileyicileri arasında kafa karışıklığına yol açtı ve HBAR token fiyatının yükselmesine neden oldu.

Bir BlackRock para piyasası fonu Hedera blok zincirinde tokenize edilerek Hedera (HBAR) tokeninin son 24 saat içinde %96’lık bir yükseliş yaşamasını sağladı – ancak dünyanın en büyük varlık yöneticisi, birçok kişinin aktif olarak dahil olduğuna inanmasına rağmen zincir üzerindeki hareketten yalnızca “haberdar” oldu.

Yaygın olarak yanlış yorumlanan 23 Nisan tarihli HBAR Foundation X gönderisi – Hedera ağının arkasındaki kuruluş – blockchain ticaret ve altyapı firmaları Archax ve Ownera’nın BlackRock’ın ICS ABD Hazine Fonunu kendi ağında tokenlaştırdığını paylaştı.

Duyuruyla birlikte paylaşılan video, Ownera, Archax ve BlackRock’ın girişimde ortak olduğunu gösteriyor gibiydi ve HBAR, “dünyanın en büyük varlık yöneticisini zincire getirdiğini” iddia etti.
Büyük X takipçilerine sahip bazı kripto fenomenleri, son 15 saat içinde 1,6 milyondan fazla görüntülenme ve 2.700 yeniden paylaşım alan gönderinin yanlış yorumlandığını paylaşarak, 22,3 milyar dolarlık fonun blok zincirine taşınmasından BlackRock’ın sorumlu olduğu ya da Archax ve Ownera ile ortaklık kurduğu anlamına geldiğine inandı.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hedera'nın token'ı HBAR, yanlış yorumlanan BlackRock duyurusuyla patladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!