11,5 Trilyon Dolarlık Fidelity Bitcoin’deki Pozitif Sinyali Söyledi: Hızla Artıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetimi altında 11,5 trilyon dolar değerinde varlık bulunan Fidelity, Bitcoin’de (BTC) boğa sinyali olabilecek kritik birtakım verilere dair rapor sundu.

Fidelity tarafından kısa süre önce sunulan bir raporda, Bitcoin balinalarının davranışlarına ve borsalarda tutulan Bitcoin miktarına yer verildi.

Cüzdanında en az 1.000 BTC bulunduran balina sayısının rekor seviyelere tırmandığını vurgulayan analistler, bu verinin mart ayı ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10,6 milyon cüzdana ulaştığını kaydetti. En az 1.000 BTC tutan cüzdan sayısı 2023 yılına kıyasla 2 kat artmış oldu.

Bu veri özelinde yaşanan artışı, Bitcoin benimsenmesinin giderek hızlanması şeklinde yorumlarken daha fazla balinanın piyasaya akın etmesinin orta ve uzun vadeli boğa sinyali olduğuna yer verildi.

Raporda ayrıca kripto para borsalarında tutulan Bitcoin miktarının %4,2 düşüşle 2,3 milyon Bitcoin’e gerilediğine yer verildi. Fidelity, borsada tutulan Bitcoin’deki bu düşüşün mutlaka kendi kendini saklamada bir artış anlamına gelmeyeceğini belirtti.

Bu Bitcoinlerin aracı kurumlar ve spot Bitcoin ETF’leri tarafından da çekilmiş olabileceğine yer veren kurum, yine de borsadaki Bitcoin arzındaki azalmayı fiyat için pozitif bir gösterge olarak yorumladı.

11,5 Trilyon Dolarlık Fidelity Bitcoin’deki Pozitif Sinyali Söyledi: Hızla Artıyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
11,5 Trilyon Dolarlık Fidelity Bitcoin’deki Pozitif Sinyali Söyledi: Hızla Artıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!