Yetkililere Göre SEC, Ethereum İçin Gelecek Ay Olumsuz Karar Alacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Ethereum ETF’si için yapılmış başvuruları önümüzdeki ay reddetmesi bekleniyor.

Reuters’ın haberine göre ihraççılar ile SEC arasında son haftalarda yapılan görüşmeler tek taraflı şekilde ilerledi.

İhraççılar, görüşmeler sırasında spot Bitcoin ETF’lerini ve halihazırda onaylanmış olan vadeli Ethereum ETF’lerini gündeme getirerek spot Ethereum ETF’lerinin onaylanmasını talep etti. Ancak SEC’nin görüşmelerde isteksiz bir tavır sergilediği belirtildi.

SEC’ye spot Ethereum ETF’si kurabilmek için VanEck, ARK Investment ve yedi diğer şirket başvuruda bulundu. SEC, VanEck ile ARK’ın başvuruları hakkında 23-24 Mayıs tarihlerinde karar verecek.

SEC’nin bu başvuruları reddetmesinin olası bir sebebinin Ethereum piyasaları hakkında yeteri kadar veriye sahip olmaması olacağı düşünülüyor.

Uzmanlara göre SEC’nin alacağı bir ret kararı, ihraççılardan birinin mahkeme yoluna gitmesine yol açabilir.

Yetkililere Göre SEC, Ethereum İçin Gelecek Ay Olumsuz Karar Alacak isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yetkililere Göre SEC, Ethereum İçin Gelecek Ay Olumsuz Karar Alacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!