Janet Yellen’ın arkasındaki meşhur “Bitcoin al” notu 1 milyon dolara satıldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orijinal kağıt, yıllarca çorap çekmecesinde saklandıktan sonra, sahibi Christian Langalis tarafından 16 BTC karşılığında açık artırmayla satıldı.

2017 yılında, o zamanlar Amerika Birleşik Devletleri Federal Rezerv Başkanı olan Janet Yellen’ın arkasında bir kongre oturumu sırasında gösterilen ve üzerinde “Bitcoin Al” yazan sarı bir not defteri, açık artırmada 16 Bitcoin’e, yani 1 milyon dolardan fazla bir fiyata satıldı.

“Squirrekkywrath” olarak da bilinen Justin, Bitcoin açık artırma platformu olan Scarce City’de kazanan teklifi veren kişi oldu. Açık artırma bir hafta sürdü ve 24 Nisan’da, saat 11:00’de sona erdi.

Tabela, Christian Langalis tarafından yapılmıştı; Langalis, Temmuz 2017’de televizyonda yayınlanan bir Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi oturumunda Yellen’ın arkasında bir yer kaparak yazdığı bu notu kameraya gösterdi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Janet Yellen’ın arkasındaki meşhur “Bitcoin al” notu 1 milyon dolara satıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!