Bitcoin’de Halving Sonrasına Damga Vuracak Protokol Etkiye Başladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) yarılanmasıyla birlikte hayata geçecek olan Runes Protocol etkisini şimdiden hissettirmeyi başardı.

Bitcoin yarılanması (halving) 19 Nisan günü gerçekleşecek ve bu esnada yeni bir protokol olan Runes hayata gelecek. Daha şimdiden büyük ilgi toplayan Runes Protocol, Bitocin ağı üzerindeki işlem yoğunluğunu artırırken aynı anda işlemlerin pahalanmasına da yol açtı.

Bitcoin’in önde gelen geliştiricilerinden biri olan Casey Rodarmor, Ordinals protokolü ile Bitcoin’e NFT eklemeyi başarmıştı. Şimdi ise bir adım daha ileri giderek Runes protokolünü piyasaya sürmek için kolları sıvadı.

CryptoSlam tarafından aktarılan verilere göre BRC-20 protokolü PUPS, son dönemde yüz milyonlarca dolarlık işleme ev sahipliği yaparak Runes’e yönelik beklentiyi gözler önüne sermiş oldu. PUPS, son yedi günün en hacimli ikinci BRC-20 koleksiyonu oldu. Her PUPS, Runes başlatıldığında PUPS Runes tokenına dönüştürülebilecek.

PUPS ayrıca Bitcoin ağındaki ilk meme coin olarak dikkat çekiyor.

Bitcoin’de Halving Sonrasına Damga Vuracak Protokol Etkiye Başladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Halving Sonrasına Damga Vuracak Protokol Etkiye Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!