AC Milan yeni koleksiyon başlatıyor, Starbucks da partiye katılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalyan futbol kulübü AC Milan, kripto para borsası BitMEX iş birliğinde ilk NFT projesini başlatacak. Projeden elde edilen tüm gelir, kulübün yardım kuruluşu Fondazione Milan’a aktarılacak.

Sınırlı sayıda koleksiyon, kulübün stadyumu San Siro’nun seyirci kapasitesini temsil eden 75.817 NFT içeriyor. NFT’lerin arasında Danimarkalı savaş fotoğrafçısı Jan Grarup’un geçtiğimiz aralık ayında yaşanan sel felaketini belgelemek için bulunduğu Güney Sudan’da bulduğu takım formasının 3D görseli de yer alıyor.

BitMEX, AC Milan ile yaptığı iş birliği kapsamında işlem komisyonlarında indirim ve ilk 10 bin ön siparişe “diğer bazı avantajlar” sunacak. BitMEX, ayrıca “yüklü miktarda” NFT satın alarak Fondazione Milan’a bağış da yapacak.

Duyuruya göre kulüp, koleksiyon satışından elde edilen gelirleri Ukrayna krizi ve Güney Sudan’daki UNICEF projesi gibi dünya genelinde hayır işleri için kullanacak.

Solana NFT satışları yükselişte

Solana NFT satışlarında önemli bir hacim artışı görülüyor. Solana blockchain’inde son 24 saatte kaydedilen satış hacmi, CryptoSlam verilerine göre yüzde 51,5 yükseliş göstererek 9,2 milyon doları geçti.

Solana ağının NFT işlem hacmi, OpenSea’nin blockchain ağını entegre edeceğini duyurduğu 30 Mart ile entegrasyonun gerçekleştirilmesinden bir gün öncesi olan 6 Nisan arasında yüzde 34,4 düşüş göstermişti.

NFT hacmi konusunda Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydedilen 49,4 milyon dolar ile hala ilk sırada yer alıyor.

Diğer NFT haberleri

Starbucks da NFT trenine atlamaya karar verdi. Şirket CEO’su Howard Schultz, yıl sonuna kadar NFT sektörüne girmiş olacaklarını açıkladı.

Tom Brady’nin kurduğu NFT platformu Autograph, ESPN ile çok yıllık ortaklık anlaşmasına imza attı. Autograph, iş birliği kapsamında NFL efsanesini kariyerini anlatan belgesel serisi ve “Man in the Arena: Tom Brady” adlı NFT koleksiyonu hazırlayacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AC Milan yeni koleksiyon başlatıyor, Starbucks da partiye katılıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!