İki Kritik Gösterge Bitcoin İçin Alım Sinyali Veriyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki kritik gösterge Bitcoin’de (BTC) alım yapmak için doğru zamanın geldiğini gösteriyor.

Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasası son günlerde zorlu süreçlerden geçiyor. Fakat MVRV ve fonlama göstergeleri Bitcoin için alım zamanına işaret etmeye başladı.

Geçtiğimiz 1 hafta boyunca negatif seyreden fonlama oranları 24 Nisan itibariyle pozitife dönerek %0,0093’e yükseldi. Fakat bu oranlar nisan başındaki %0,0714 seviyesinden önemli ölçüde düşük ve piyasa için olumlu bir göstergeyi temsil ediyor.

Fonlama oranlarının düşmesi, özellikle long yönlü aktörlerin oyun dışı bırakıldığı ve vadeli işlem yükünün atıldığı anlamına geliyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan analist ve fenomen Mister Crypto, içinde bulunduğumuz günlerin Bitcoin satın almak için en iyi zamanlardan biri olduğunu ve boğa piyasalarında böyle fırsatların kolay kolay karşımıza çıkmayacağını söyledi:

Bu Bitcoin satın almak için en iyi an. Fonlama oranları negatif durumda. Bu fırsatı boğa piyasasında sık sık yakalayamazsınız.

Bitcoin fiyatı ucuzluyor

İkinci olarak MVRV verilerindeki pozitif hareketlilik dikkat çeken noktalar arasında yer aldı. Bitcoin’in adil fiyatı ile güncel piyasa fiyatı arasındaki oranı gösteren MVRV verileri özellikle nisan ayında ciddi bir gerileme göstererek fiyatın olması gerekenden ucuzladığını ortaya koydu.

LookIntoBitcoin verilerine göre Bitcoin’in MVRV puanı, nisan ayının başından bu yana %6,45 düşüşle 2,32 oldu. 3,5’in üzerindeki bir MVRV puanı piyasanın neredeyse zirveye ulaştığını, birin altındaki bir puan ise dibe vurduğunu göstermektedir.

İki Kritik Gösterge Bitcoin İçin Alım Sinyali Veriyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İki Kritik Gösterge Bitcoin İçin Alım Sinyali Veriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!