dotdotdots NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

dotdotdots NFT, tuhaf kült yaratıklardan oluşan ve başlangıçta 4,360 dijital sanat eserinden oluşan NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede dotdotdots NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ayrıca dotdotdots NFT’nin fiyatına, ticaret hacmine ve ilgili diğer istatistiklerine de değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

dotdotdots NFT Nedir?

“Sağlamlığın içinde yaşayan tuhaf kült yaratıklar” olarak adlandırılmaktadırlar. Kendilerini kod içerisinde ondalık sayılar olarak gizlerler ve nadiren insan gözü tarafından doğal olarak görülürler. Bunlara genellikle “bug” denmektedir ancak türleri tam olarak bilinmemektedir.

Koleksiyon 2021 yılının Ağustos ayında piyasaya çıkmıştır. dotdotdot’lar işlem başına maksimum 5’e kadar 0,05 ETH fiyatla mint işlevi kullanılarak doğrudan sözleşmeyle basılabilmektedir. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz gibi başlangıç için toplamda 4,360 adet dotdotdots NFT yaratılmıştır. Ancak Ethereum fiyatı arttıkça maksimum 10,000 adete kadar dotdotdot NFT’si basılabilecektir.

dotdotdots NFT Fiyatı Nedir?

Bu koleksiyon (dotdotdots NFT) şu anda OpenSea üzerinde 0,05 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise şu anda 6,544 ETH’dir. 

dotdotdots NFT’nin OpenSea pazarında yer alan beş bine yakın NFT’si bulunmaktadır. Bu NFT’lerin şu anda %3’lük bölümü satıştadır. Koleksiyona şu anda sahip olan kişi sayısı ise aynı verilere göre 2,636’dır.

dotdotdots NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, dotdotdots NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

dotdotdots NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. MetaMask, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta içlerinde en popüler olanıdır. Kripto para cüzdanına sahip olan yatırımcı daha sonra ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum satın almalı ve bu Ethereum’u kripto para cüzdanına (Metamask vb.) aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma adımlarını takip edebilir ve satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
dotdotdots NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!