Dünyaca Ünlü Banka Ethereum İçin Mayıs Ayı Kararını Değiştirdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Standard Chartered analistlerine göre Ethereum için beklenen karar, mayıs ayında alınmayacak.

Standard Chartered analistleri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF’lerini mayısta onaylamasının muhtemel gözükmediğini açıkladı.

Standard Chartered ekibi, “Önceden SEC’nin ETH ETF’lerini 23 Mayıs’ta onaylamasını bekliyorduk.” dedi ve şunu yazdı:

“Bu, ETH onaylarının BTC ETF’lerinin onaylanmasına benzer şekilde ilerleyeceği ve SEC ile ETF başvurusunda bulunanlar arasında BTC ETF’sinde olduğu gibi yapıcı bir diyalogun kurulacağı düşüncesine dayanıyordu. Ama şimdiye kadar böyle bir diyalog kurulmadı ki bu da 23 Mayıs’ta onay kararı alınmasının muhtemel olmadığına işaret ediyor.

Standard Chartered analistleri yine de SEC’nin Ethereum ETF’lerini uzun vadede onaylayacağını düşünüyor. Analistler, “ABD’deki ETF mayıs ayında onaylanmasa bile ETF’ler için global şartlar iyileşmeye devam ediyor ve ABD’nin nihayetinde onaylamasını bekliyoruz.” dedi.

Dünyaca Ünlü Banka Ethereum İçin Mayıs Ayı Kararını Değiştirdi! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dünyaca Ünlü Banka Ethereum İçin Mayıs Ayı Kararını Değiştirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!