Kripto Paralarda Yeni Hafta: Bitcoin Ve Ethereum Düşüş Eğiliminden çıkamadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında yeni hafta açılışında lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 20 bin dolar seviyesinin altında fiyatlanmaya devam ediyor. Bitcoin’in bu kritik fiyat seviyesinin altında kalması, kripto para piyasası genelinde baskı oluşturuyor. Çoğu altcoin bu durumdan olumsuz şekilde etkilenirken, en büyük altcoin Ethereum’da (ETH) da Merge güncellemesinden bu yana işler pek yolunda gitmiyor. Ethereum ağındaki güncelleme sonrasında düşüş eğilimine giren Ethereum, yeni hafta açılışında da bu eğilimini koruyor.

BITCOIN’DE SON DURUM

Bitcoin Fiyat Analizi

Lider kripto para birimi Bitcoin, yeni haftanın ilk gününe satıcılık pozisyonda giriş yaptı. CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin, son 24 saatte gelen %0,88’lik düşüşle yazım sırasında 18 bin 846 dolar seviyesinde işlem görüyor. Oldukça dar bir fiyat aralığında hareket eden Bitcoin, 361,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto para piyasasında %39,1 hakimiyet gücünü elinde tutuyor. Bitcoin’in günlük grafikte 19 bin dolar seviyesinin üzerine çıkamamış olması, satıcıların bu süreçte alıcılardan daha baskın kaldığını gösteriyor.

ETHEREUM’DA SON DURUM

Teknik Analiz Ethereum Eth Kritik Bolgede Iste Ethde Beklenen Seviyeler Coin Turk.com 1200X900 1

Ethereum (ETH), yazım sırasında son 24 saatte gelen %2,32’lik değer kaybı ile 1.300 dolar seviyesinin hemen altında, 1.295 dolar seviyesinde işlem görüyor. 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Merge güncellemesinden bu yana sürekli düşüş eğiliminde hareket eden Ethereum, 159,3 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Öte yandan CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri ile en büyük 25 kripto para birimi arasında son 24 saatte %1,92’lik yükselişle en büyük değer artışını Cosmos’un (ATOM) elde ettiği görülüyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Paralarda Yeni Hafta: Bitcoin Ve Ethereum Düşüş Eğiliminden çıkamadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!