Terra (LUNA) CEO’su Do Kwon Hakkında Interpol’den Kırmızı Bülten Kararı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak pasaportları Singapur tarafından iptal edilen Terra (LUNA) kurucusu Do Kwon ve 5 arkadaşı hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten ile arama başlatıldı.

Mayıs ayında büyük bir çöküşe sebebiyet veren ve binlerce kullanıcıya mağdur eden Terra krizinin üstünden aylar geçtikten sonra CEO Do Kwon ve ekibi hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Karar geçtiğimiz haftalarda Güney Kore mahkemesi tarafından duyuruldu. Do Kwon’un Singapur’da ikamet ettiğini düşünen Güney Koreli yetkililer geçtiğimiz günlerde Singapur hükümetine Kwon’un pasaportunu iptal etmeleri konusunda talepte bulunmuştu. Pasaportlar Singapur tarafından iptal edildi fakat ve Kwon ve 5 arkadaşının ülkeden çoktan ayrıldıkları fark edildi.

Gelişmelerin ardından Do Kwon kaçak olmadığını ve her türlü yetkili ile görüşmeye hazır olduğunu ifade eden bir gönderi paylaşsa da tüm bunların zaman kazanmak için yapılan yanıltıcı hamlelerden ibaret olduğu anlaşıldı.

Bunun fark edilmesinden sonra Güney Kore söz konusu şahıslar hakkında Interpol‘e başvurmuş ve kırmızı bültenle aranmalarını talep etmişti.

Bloomberg tarafından paylaşılan sıcak bir habere göre Interpol, Güney Kore’nin bu teklifini değerlendirdi ve yürürlüğe soktu. 60 Milyar dolarlık çöküşten sorumlu kripto para yöneticilerinin resmi olarak Interpol tarafından kırmızı bültenle arandıkları bildirildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra (LUNA) CEO’su Do Kwon Hakkında Interpol’den Kırmızı Bülten Kararı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!