TV Tokyo ve DEA, Web3’ü Japon Halkına Getiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PlayMining NFT işi aracılığıyla eğlence sağlayan bir Web3 şirketi Digital Entertainment Asset (DEA), Web3’ü Japonya’daki kullanıcılara getirdiğini duyurdu. Singapur merkezli şirket, duyuruyu TV Tokyo Corporation ile yaptığı iş birliğinin ardından yaptı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Eğlencede Yeni Sınırları Keşfetmek

17 Kasım’da yayınlanan bir basın açıklamasına göre DEA ve TV Tokyo Corp, NFT’leri içeren yeni nesil GameFi içeriğini oluşturmak için ittifak halindedir. TV Tokyo Corp, Japonya’nın eğlence endüstrisinde önemli bir oyuncudur. Dijital animasyonlu içerik konusunda uzmanlaşan şirket, izleyicilere anime içeriği getirmek için Web3’ün faydalarını keşfetmek istiyor.

Televizyon istasyonunun başkanı Ichiro Ishikawa, istasyonun programlarının modaya uygun izleyiciler arasında çekicilik bulacağını öngörmektedir. Bununla birlikte Web3 alanında bir oyuncu olmaya istekli olduğunu söyledi. Ishikawa, Digital Asset Entertainment ile iş birliğinin şirketin eğlence ve iş dünyasında yeni sınırları keşfetme stratejisinin bir segmenti olduğunu belirtti:

“TV Tokyo, haber, animasyon, dizi, çeşitli şovlar, spor vb. gibi çeşitli program ve içerik türleri üretir. Herkes için daha kullanışlı ve eğlenceli içerikler haline getirmek için NFT’ler gibi “Web 3.0” adı verilen en son dijital teknolojiyi öğrenmek istiyoruz”

Aynı zamanda şirketin co-CEO’su olan DEA’nın kurucu ortağı Kozo Yamada, 15 yıl yapımcı olarak çalıştığı TV Tokyo Corp’un bir çalışanıydı. Yamada aynı zamanda bir YouTube influencerı’dır. Her iki işletmeyle olan deneyimi platformların arasındaki iş birliğini tamamlayıcı hale getirmektedir. Çalışma kariyerinin temelinin TV Tokyo’da atıldığını düşünürsek ortaklığın kendisi için nostaljik olduğunu söyledi.

Japon İzleyiciler için Orijinal Web3 İçeriği

Yamada, TV Tokyo’ya yenilik getirmenin bir sonraki aşamasının Web3 kullanımını gerektirdiğini düşünmektedir. Ayrıca DEA’nın uzmanlığının devreye girdiği yerin burası olduğunu söyledi. Yamada’ya göre:

“TV Tokyo’ya minnettarım ve ana akım Japon izleyiciler için orijinal Web3 içeriği oluştururken birlikte çalışmaya devam edebildiğim için mutluyum. Ayrıca çeşitli şirketler için ortak Web3 strateji danışmanlığı sağlayacağız ve Web3 aracılığıyla küresel olarak dağıtılabilecek yeni IP içeriği geliştireceğiz.”

DAE’nin oyun platformu PlayMining, en popüler Japon anime ve video oyunlarından bazılarına ev sahipliği yapıyor. PlayMining, DEAPcoin ($DEP) olarak bilinen kendi dahili kripto para birimine sahip bir play-to-earn platformudur. Şu anda Japon düzenleyiciler tarafından onaylanan tek P2E tokenidir.

DEA, En İyi Web3 Platformu Olma Vizyonunu Benimsiyor

DEA-TV Tokyo ortaklıkları, Web3 ilerlemeleriyle ilgili eğitim içeriğinin geliştirilmesi ve yayılmasında iş birliğini sağlamaktadır. Bununla birlikte benimsemeyi teşvik etmek için halktan yararlanmaktadır. Yoshida şunları söyledi:

“DEA’yı küresel olarak en iyi Web3 şirketi yapmayı hedefliyoruz ve ana akımı Web3 hakkında eğitmek bu hedefe doğru atılmış önemli bir adım.”

Bu yaklaşımın benimsenmesinin en iyisi olduğunu savundu. Farkındalık kampanyasının özünün, P2E platformlarına daha fazla kullanıcı getirmek olduğunu belirtti. Ayrıca Japonya’daki GameFi alanını daha rekabetçi hale getirmek olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TV Tokyo ve DEA, Web3’ü Japon Halkına Getiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!