Cardano’nun geliştirici şirketi Input Output, yeni bir token çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano blokzincirin arkasındaki şirket Input Output Global, veri koruma ve gizlilik odaklı yeni blokzinciri ‘Midnight’ı tanıttı. Blokzincirin yerel token’ı ‘DUST’ da eş zamanlı olarak piyasaya sürüldü. Duyuru, şirket CEO’su Charles Hoskinson tarafından İskoçya’daki Edinburgh Üniversitesi’nde düzenlenen bir etkinlikte yapıldı.  

Aktarılan detaylara göre; Midnight, Cardano’nun yan zincirlerinden biri olarak faaliyet gösterecek. Yeni blokzincir, tarafların birbirini tanımlayan herhangi bir veriyi açığa çıkarmadan işlemleri tamamlamasına izin veren akıllı sözleşmeler sunacak. Kullanıcı gizliliğini odağına alan ağ, izin verilmesi durumunda yetkililerin de sisteme erişmesine olanak tanıyacak.  

Bununla birlikte; Midnight, daha yaygın olarak kabul edilen bir programlama dilinde oluşturulacak. Böylece daha çok sayıda geliştirici, ağ üzerinde çalışabilecek.  

Midnight, bir süre daha güncelleme almaya devam edecek

Öte yandan; gizlilik odaklı blokzincirler Zcash ve Monero’ya atıfta bulunan Hoskinson, hala geliştirilme aşamasında olan Midnight’ın güncelleme almaya devam edeceğine işaret etti.  

Yaşanan gelişmeler sonrası; Cardano’nun yerel token’ı ADA, 24 saat içerisinde yüzde 8,2 değer kaybı yaşadı. Popüler token’ın, haberin yazıldığı sıralarda 0,30 dolar seviyesinden işlem gördüğü kaydedildi.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano’nun geliştirici şirketi Input Output, yeni bir token çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!