Bir Zamanlar İflas Edecekti: Dev Bitcoin Madencisi 210 Milyon Dolar Kar Etti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük Bitcoin (BTC) madencilik şirketlerinden biri olan Core Scientific, iflas sürecini atlatmasının ardından ciddi bir kar açıkladı.

Yaklaşık 2 yıldır iflas süreciyle boğuşan ve 2024 yılı itibariyle yeniden yapılandırmaya giderek tekrardan NASDAQ üzerinde işlem görmeye başlayan madencilik şirketi Core, birinci çeyrek bilanço raporunu açıkladı.

Madencilik şirketi 2024 yılının ilk çeyreğinde 175 milyon dolar değerinde 2.825 Bitcoin ürettiğini açıkladı. Buna ek olarak geçen yıl ilk çeyrekte raporlanan 400 bin dolar net zarara kıyasla bu yılın ilk çeyreğinde 210 milyon dolar kar duyuruldu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Core Scientific CEO’su Adam Sullivan, halka açık diğer tüm madencilik şirketinden fazla Bitcoin üreterek olağanüstü bir geri dönüş yaptıklarını söyledi:

İlk çeyrekte olağanüstü sonuçlar elde ettik, halka açık diğer tüm Bitcoin madencilerinden daha fazla Bitcoin ürettik. Borcumuzu ödeyerek ve nakit pozisyonumuzu iyileştirerek bilançomuzu güçlendirdik ve yeni nesil madencilerin konuşlandırılmasıyla filo verimliliğimizi artırdık.

Bir Zamanlar İflas Edecekti: Dev Bitcoin Madencisi 210 Milyon Dolar Kar Etti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir Zamanlar İflas Edecekti: Dev Bitcoin Madencisi 210 Milyon Dolar Kar Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!