Bitcoin’de Yatay Seyir Sürecek Mi: QCP Capital Verilere Işık Tuttu!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ticaret firması QCP Capital, kripto para piyasasının güncel durumuna ilişkin açıklamada bulundu

QCP Capital 9 Mayıs tarihli raporunda, kripto para piyasasına ışık tuttu. Piyasaların ABD’den gelecek 2 faiz indirimini fiyatladığını ve artık bu beklentinin gücünü kaybetmeye başladığını belirten analsitler, yükselişe geçen dolar endeksine (DXY) işaret etti.

Bununla birlikte spot Bitcoin ETF’lerinin cuma ve pazartesi günü sergilediği pozitif tablodan sonra tekrardan aşağı yönlü bir ivmeye geçiş yaptığını belirterek bu verilerin düşüşlere tuz biber olduğu vurgulandı.

Tüm bu negatif faktörlere rağmen genel tablonun büyük bir paniğe işaret etmediğini dile getiren analistler, yine de volatilitenin azalmasının ve konsolidasyon sürecinin devamının kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

Yıl sonuna kadar olan süreçte Bitcoin için pozitif görünümün devam ettiği vurgulanırken vadeli işlemlerden uzak durmanın ve spot piyasalar üzerinde birikim yapmanın daha sağlıklı olacağına yer verildi.

Bitcoin’de Yatay Seyir Sürecek Mi: QCP Capital Verilere Işık Tuttu! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de Yatay Seyir Sürecek Mi: QCP Capital Verilere Işık Tuttu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!