Analist Bitcoin’de 20 Milyar Dolarlık Yeni FUD Dalgası Gelebilir Dedi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti sadece altcoinlerin değil Bitcoin’in de ciddi bir satış baskısıyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

K33 Research analisti Velte Lunde 7 Mayıs Salı günü yayınladığı bir raporda, Bitcoin özelindeki satış baskısına odaklandı. Düşünülenin aksine sadece altcoinlerde değil Bitcoin için de ciddi bir satış furyasının başlayabileceğini dile getiren analist, MT.Gox ve Gemini Earn gibi can alıcı faktörlere işaret etti.

İflas eden kripto para şirketi Gemini’nin alacaklarına ödeyeceği 11 milyar doların üzerinde Bitcoin bulunduğunu ve bu ödemeler gerçekleştikten sonra ciddi satışlar görülebileceğini belirtti.

Bununla birlikte kripto para piyasasının korkulu rüyası MT.Gox’un da 9 milyar doların üzerinde Bitcoin’i alacaklılarına göndereceğini vurgulayarak satış baskısının boyutunun ne denli büyük olduğunu hatırlattı:

Önümüzdeki aylarda eski güzel kripto FUD dalgalarını görmeyi bekleyebiliriz.

Hem Gemini Earn alacaklıların hem de MT.Gox alacaklıları, Bitcoin fiyatı mevcut fiyata kıyasla çok ucuzken bu kayıpları yaşamıştı. Şimdi fiyat bu denli yüksekken yapılacak geri ödemeler beraberinde ani bir kar satışı getirebilir.

Analist Bitcoin’de 20 Milyar Dolarlık Yeni FUD Dalgası Gelebilir Dedi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Analist Bitcoin’de 20 Milyar Dolarlık Yeni FUD Dalgası Gelebilir Dedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!