Bitcoin Boğasının Neresindeyiz, Hangi Altcoinlerin Potansiyeli Daha Yüksek: Açıklandı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti piyasa döngüsünün hangi aşamada olduğuna ve potansiyeli yüksek altcoin kategorilerine odaklandı.

Sosyal medya üzerinde “smac” adıyla bilinen deneyimli kripto para analisti, piyasanın güncel durumuna ışık tuttu. Boğa döngüsünün üçte birinin tamamlanmış olabileceğine yer veren analist, en çok potansiyel barındıran altcoin kategorilerine yöneldi.

Meme coin furyasının yerini alabilecek veya en az onun kadar yüksek performans sergileyecek kategoriler arasına SocialFi, ERC-404, DePIN ve RWA grubunu ekleyerek neden bunları seçtiğine dair gerekçesini de açıkladı.

Merkeziyetsiz sosyal medya platformu FriendTech (FRIEND) gibi ürünlerin piyasada yarattığı etkiye odaklanarak, SocialFi kategorisinin önümüzdeki günlerde yeni projeler çıkaracağını ve daha fazla rağbet göreceğini dile getirdi.

Bununla birlikte ERC-404 kategorisinin halen daha yeterince araştırılmadığına ve hak ettiği değeri görmediğine inandığını belirterek bu alandaki potansiyellerin kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

DePIN ve RWA’nın ise belli başlı projeler özelinde kendini iyice göstermeye başladığını ifade ederek bu alanda gelebilecek potansiyel projelerin listelere alınması gerektiğini kaydetti.

Bitcoin Boğasının Neresindeyiz, Hangi Altcoinlerin Potansiyeli Daha Yüksek: Açıklandı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Boğasının Neresindeyiz, Hangi Altcoinlerin Potansiyeli Daha Yüksek: Açıklandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!