Microsoft, blokzincir tabanlı oyun stüdyosu Wemade’e yatırım yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore merkezli blokzincir oyun stüdyosu Wemade, teknoloji devi Microsoft’un da katılım sağladığı son yatırım turunda 46 milyon dolar fon topladı. Hisse senedine dönüştürülebilir tahvil satın alan Microsoft, Wemade’e 14,8 milyon dolar yatırım yaptı. 2000 yılında kurulan stüdyo, 2018 yılından itibaren blokzincir teknolojileri üzerinde de çalışmaya başlamıştı. Bu çalışmalar, Wemix isimli blokzincir mainnet’in doğuşunun da önünü açmıştı. 

Aktarılan detaylara göre; Wemade, son olarak blokzincir destekli oyunu Mir 4’ü piyasaya sürmüştü. NFT entegrasyonu da bulunan oyunda, şirketin ‘DRACO’ isimli token’ları da kullanılabiliyordu. Şirket, standart oyunları blokzincir teknolojisiyle zenginleştirmeyi ve Wemix coin’i blokzincir tabanlı oyunlarda en çok kullanılan dijital varlık haline getirmeyi planlıyordu.  

Microsoft, Wemade yatırımıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı

Öte yandan; Microsoft, Wemade yatırımıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Bu nedenle; söz konusu yatırımın, doğrudan Microsoft’un oyun departmanı Xbox ile ilişkili olmadığı tahmin edildi.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Microsoft, blokzincir tabanlı oyun stüdyosu Wemade’e yatırım yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!