Kaliforniya Valisinden Kripto Para Yasa Tasarısına Ret: Daha esnek bir tasarı sunulmalı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, eyaletteki kripto para şirketlerine operasyonel lisanslar verilmesi için düzenleyici bir çerçeve oluşturmaya yönelik yasa tasarısını imzalamayı reddetti.

Kaliforniya Eyalet Meclisi 2269 sayılı Kaliforniya eyaletinde faaliyet gösteren kripto şirketleri için operasyonel lisansların verilmesine yönelik bir düzenleyici çerçeve oluşturmak adına çıkarılan yasa tasarısını 1 Eylül tarihinde oy birliği ile onaylanarak valiliğe sundu.

Kaliforniya Valisi Newson, 23 Eylül tarihinde tasarıyı reddederek meclise “daha esnek bir yaklaşım” önerdi.

Vali tasarıyı, tüketicilerin güvenliğini ve ilgili maliyetleri göz önünde bulundurarak zaman içerisinde gelişecek bir tasarı oluşturulmasını önererek reddetti. Tasarının mevcut haliyle bütçeden on milyonlarca dolar borç alması gerekeceğini belirten Gavin Newson, böylesine önemli bir kaynağın bütçeye sonradan dahil olmasını uygun bulmadığını belirtti.

Newsom, lisanslamaya yönelik düzenleyici çerçeveleri oluşturmak için bir yasama organıyla çalışmadan önce federal düzenlemelerin dijital finansal varlıklar üzerinde daha kesin hale gelmesini beklediğini vurguladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kaliforniya Valisinden Kripto Para Yasa Tasarısına Ret: Daha esnek bir tasarı sunulmalı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!