Binance’den yeni LUNC açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başlangıçta büyük bir ivme kazanan Terra ekosistemi ve Terra LUNA, bu yılın mayıs ayında büyük bir çöküş yaşamış ve kripto para piyasasından 40 milyar doların üzerinde paranın silinmesine yol açmıştı. Yatırımcıların artan endişeleri üzerine; popüler kripto para borsası Binance’in ünlü CEO’su Changpeng Zhao, Terra Luna Classic’in (LUNC) toplam arzını azaltmak ve fiyat performansını iyileştirmek için işlemlerden yüzde 1,2’lik bir vergi toplanmasını önermişti. Bu verginin, LUNC ‘token’ları yakmak için kullanılacağı ifade edilmişti. ‘Coin’ yakma sürecinin, ‘coin’leri yalnızca para alabilen ve gönderilemeyen bir cüzdana taşıyarak ve dolaşımdan kalıcı olarak çıkararak toplam arzı düşürmeyi hedeflediği biliniyordu.  

Zhao’nun önerisine ilişkin devam eden tartışmaların ortasında, Binance’den LUNC ‘token’lara ilişkin yeni bir açıklama geldi. Popüler kripto borsası, LUNC alım-satım işlemlerinde toplam arzı düşürmek için bir yakma mekanizması uygulayacağını açıkladı. Popüler borsada LUNC ile ilgili tüm alım-satım ücretlerinin, topluluk tarafından oluşturulan bir LUNC yakım adresine gönderileceği ifade edildi. 1 Eylül 2022’den itibaren yapılan işlemleri kapsayan yeni uygulamanın, bir sonraki duyuruya kadar devam edeceği belirtildi. 

#Binance will implement a burn mechanism to burn all trading fees on $LUNC spot and margin trading pairs. https://t.co/Depz9nYDVO

— Binance (@binance) September 26, 2022

Binance, platforma bir katılım butonu entegre etmişti 

Öte yandan; Binance, gelen tepkiler ve kullanıcı kaybı yaşamaya yönelik endişeleri nedeniyle yakım mekanizması için yüzde 1,2’lik vergi toplanması önerisine ilişkin çekingen bir tutum sergilemeye başlamıştı. Daha sonra CEO Zhao, platforma kullanıcıların vergiyle ilgili rıza bildirmesine olanak tanıyan bir katılım butonu entegre ettiklerini açıklamıştı. Platform CEO’su, konuya ilişkin açıklamasında topluluk oylamasına güvendiğine işaret ederek platformdaki kullanıcıların öneriyi bir sonuca bağlamasını bekleyeceklerini dile getirmiş ve “Kullanıcılarımızı dinliyor ve koruyoruz” demişti. Binance’den gelen son açıklama ise platformda LUNC etrafında devam eden belirsizliği bir sonuca bağlamış oldu. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den yeni LUNC açıklaması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!