Walmart, NFT bağlantılı DC çizgi romanları satacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Perakende satış devi Walmart, popüler kültür ürünleri üreten Funko ile iş birliği içerisinde NFT bağlantılı DC çizgi romanları satacağını duyurdu. “Funko Pop!” serisi için ürettiği koleksiyon ürünleri ile ünlenen Funko, NFT bağlantılı çizgi romanların satışı için Warner Brothers ve Walmart ile iş birliği yaptı. Funko CEO’su Andrew Perlmutter, konuya ilişkin açıklamasında yeni projenin NFT’lerin fiziksel perakende mağazalarına nasıl entegre olacağını test etmelerini mümkün kılacağına işaret etti. 

Aktarılan detaylara göre; satışa sunulacak çizgi romanlar, DC evreninden Batman, Wonder Woman, Flash ve The Green Lantern gibi tanınan kahramanları içeren  “The Brave and the Bold” isimli çizgi roman serisine ait olacak. Her bir kitabın kapağı, hem fiziksel bir öğe hem de dijital bir ürün olarak satışa sunulacak.  

NFT bağlantılı çizgi romanların satışları 7 Ekim’de başlayacak

Çizgi roman kapaklarından birini satın alan müşteriler, NFT’lerini dijital cüzdanlarına bağlayabilecek. Proje kapsamında üretilecek NFT’ler, WAX blokzincirde oluşturulacak. NFT bağlantılı çizgi romanların satışı, 7 Ekim’de başlayacak. 

Öte yandan; Halihazırda bir süredir NFT bağlantılı fiziksel ürünler satan Walmart, bu tip dijital varlıkların yaygın hale gelmesine destek olmayı hedefliyor. Funko’nun da NFT bağlantılı fiziksel ürünler satan tek marka olmadığı biliniyor. Daha önce lüks giyim markası Prada ve spor giyim markası Puma’nın da dijital karşılıkları bulunan fiziksel ürünler satışa sunmuş olduğu ifade ediliyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Walmart, NFT bağlantılı DC çizgi romanları satacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!