Circle, Daha Hızlı, Daha Ucuz İşlemler için Polygon USDC’yi Entegre Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stablecoin ihraççısı Circle, uygun maliyetli ve daha hızlı işlemler sağlamak için hesaplarına ve API’lerine Polygon USDC desteği ekledi.

Circle, Daha Hızlı, Daha Ucuz İşlemler için Polygon USDC’yi Entegre Ediyor! 2

Ethereum’da barındırılan USDC’nin köprülü bir versiyonu olan Polygon USDC, artık Circle platformlarında havale ve para çekme işlemleri için kullanılabilecek. İkincisi, bir eşler arası ödeme teknolojisi şirketi ve aynı zamanda stablecoin’in ihraççısıdır.

Polygon ise Ethereum’un önde gelen ikinci katman ağıdır. Geçen ayın istatistikleri, 19.000’den fazla dApp’i ve 2,7 milyondan fazla aylık aktif cüzdanı desteklediğini gösteriyor.

Circle, Polygon USDC için Destek Ekliyor

Yeni geliştirme ile Circle kullanıcıları artık Circle Hesaplarını kullanarak veya Circle API’leri aracılığıyla Polygon USDC işlemlerini yapabilirler.

Daha önce, şirket müşterilerinin nakit çekmek için Polygon USDC ile Ethereum USDC arasındaki köprüyü manuel olarak “açması” gerekiyordu. Benzer şekilde, yapılan işlemlerde zamandan ve maliyetten tasarruf etmek için Ethereum USDC’yi Poligon USDC’ye ‘yeniden köprülemek’ zorunda kaldılar. Poligon USDC’nin geldiği yer burasıdır.

Polygon, Ethereum’daki işlemleri daha ucuz, daha hızlı ve daha verimli hale getirir. Poligon USDC aynı avantajları sunar.

Duyuruda, bireyler ve kuruluşlar artık Circle hesaplarında Polygon USDC ödemeleri yapabilir veya kabul edebilir. Ayrıca fiat’ı kolayca USDC’ye çevirebilir veya platformda tam tersini yapabilirler. Zincirler arası takas özelliği, Algorand, Solana, Stellar ve Avalanche dahil olmak üzere diğer yedi blok zincirinde mevcuttur.

İşletmeler, DeFi, GameFi ve NFT platformları arasında ödemeleri kolaylaştırmanın yanı sıra, yeni özellikler Binance gibi önde gelen borsalarda alım satımı da mümkün kılıyor. Tüm bu gelişmeler, özellikle gelen kullanıcılar için kripto benimsemeyi teşvik ediyor.

Hem Circle hem de Polygon, ödeme endüstrisinde birkaç geniş hamle yaptı. Son zamanlarda, Polygon , Twitter’da kripto ödemelerini etkinleştirmek için fintech devi Stripe ile ortaklık kurdu. Benzer bir işbirliği, bir fiat-USDC rampa özelliği için Polygon ve Blockchain ödeme sağlayıcısı Wyre arasındaki işbirliğidir.

Circle ise fintech devleri Checkout.com ve FIS dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlar tarafından ödeme yapmak için kullanılıyor. Bir Şubat raporuna göre, stabilcoin, aracı kurum sağlayıcısı Voyager Digital’de hisse satın almak için de kullanılabilir. Daha yakın zamanlarda, MoneyGram, USDC havalelerini ve doğrudan kullanıcıların Stellar cüzdanlarından nakit çıkışlarını sağlamak için Stellar blok zinciri ile ortaklık kurdu.

Terra’nın algoritmik stabilcoin’i UST’nin dumana girmesinden sonra, USDC dahil olmak üzere diğer stabilcoin’lere benzer olaylara dair birçok korku dile getirildi. Ancak Circle’ın baş strateji sorumlusu Dan Disparte, UST’nin aksine USDC’nin tamamen bir dolar rezerviyle desteklendiğini açıkladı. Ayrıca bazı projelerin herhangi bir doğrulanabilir istikrar olmadan ‘stabilcoin’ kelimesini kullandığı konusunda da uyardı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
58

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Circle, Daha Hızlı, Daha Ucuz İşlemler için Polygon USDC’yi Entegre Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!