Ancient8, GameFi Altyapısını Hızlandırmak için Yatırım Alıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde oyna kazan oyunları oldukça popüler olmaya başladı. Vietnam merkezli oyun loncası Ancient8‘de GameFi altyapısının gelişimini hızlandırmak için 6 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı.

Ancient8, GameFi Altyapısı için 6 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

The Block tarafından elde edilen bilgilere göre; Antik8 adlı Vietnam merkezli bir Blockchain oyun loncası, bazı potansiyel yatırımcıların anlaşmadan geri çekildiklerini gören daha zorlu bir kaynak yaratma ortamına rağmen turu kapattı.

Antik8, bugün yapılan açıklamaya göre; Makers Fund ve C Ventures liderliğindeki özel bir token satışından 6 milyon dolar topladı. Söz konusu finansman turuna Pantera Capital, 6th Man Ventures, IOSG Ventures, Folius Ventures, Morningstar Ventures, Th3ia Capital, Sky9 Capital ve Play Ventures dahil olmak üzere yeni yatırımcılarda katıldı. 

İlginizi çekebilir: Metaverse’ün İsim Babası, Bir Blockchain Projesi Başlatacak

Antik8’in kurucu ortağı Howard Xu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ürün tekliflerimizi genişletmeye, daha yenilikçi projeler ve oyunlarla ortak olmaya ve etkimizi büyütmeye ve geniş bir küresel topluluğa ulaşmaya devam edeceğiz. İlk yerli nesil metaverse vatandaşlarının yetiştiricileri olarak, ana akım GameFi’nin benimsenmesini sağlayacak temel altyapıyı inşa etmekten heyecan duyuyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ancient8, GameFi Altyapısını Hızlandırmak için Yatırım Alıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!