ABD’de Geçen Yıl Yapılan Ethereum Başvurusu Geri Çekildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kayıtlarına göre Grayscale vadeli Ethereum ETF’si için yapılan bir başvuru, geri çekildi.

NYSE Arca tarafından vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yapacak bir Ethereum borsa yatırım fonunu (ETF) listelemek için Eylül 2023’te yapılan başvuru, bilinmeyen bir sebeple geri çekildi.

SEC, bundan önce Grayscale’in vadeli Ethereum ETF’siyle ilgili alacağı kararı birkaç kez ertelemişti. Ancak geçmişte ProShares, VanEck ve Bitwise, vadeli Ethereum ETF’si kurmak için izin almıştı.

SEC, şimdiye dek spot Ethereum ETF’si kurmak için yapılmış birkaç başvuruyu da erteledi. Invesco Galaxy Ethereum ETF’siyle ilgili karar, bu haftanın başında 5 Temmuz’a ertelendi.

Ethereum’un ABD’de menkul kıymet olarak nitelendirilip nitelendirilmeyeceği, bir soru işareti olarak kalmaya devam ediyor. Analistler, spot Ethereum ETF’lerinin bu ay içerisinde onaylanmasına iyimser gözle bakmıyor.

ABD’de Geçen Yıl Yapılan Ethereum Başvurusu Geri Çekildi isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’de Geçen Yıl Yapılan Ethereum Başvurusu Geri Çekildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!