Polkadot: Neden DOT’un Yaklaşan Boğa Koşusuna Liderlik Etmesi Beklenebilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Polkadot’un yerel kripto para birimi DOT, şimdiye kadar piyasa değerine göre en iyi 20 kripto para birimi listesinde kalmayı başardı. En son piyasa olayları, yatırımcıları portföylerini güçlü temellere sahip dijital para birimleri lehine yeniden değerlendirmeye zorladı, ancak DOT bu kriterlere uyuyor mu?

Polkadot’un çoklu zincir yaklaşımı, yatırımcıların DOT’u portföylerinde bulundurmaya değer olup olmadığına dair daha iyi bilgiler sağlayabilir. 16 Mayıs’taki WEF22 konferansında, blok zincirlerin geleceği olarak birlikte çalışabilirlik ve çoklu zincirin kilit odak alanları arasında olduğunu duyurdu.

Polkadot’un ekosistemi, zincirleme açık artırmalar yoluyla daha fazla projeye katılmaya devam ettikçe hızla büyüyor. Bu yaklaşım birlikte çalışabilirlik gündemini desteklerken, aynı zamanda parachain olarak yürütülen projelerden DOT’a olan organik talebi de artırıyor. Para-chain yaklaşımı, topluluğun Polkado’nun değerleriyle uyumlu ve ekosisteme değer sağlayabilecek projeleri desteklemesine olanak tanır.

Polkadot’un Fiyat Hareketi ve Zincirleme Ölçümleri 

DOT, Polkadot ekosistemi büyümeye devam ettikçe organik büyümeden yararlanacak şekilde planlansa da, Bitcoin ile de büyük ölçüde ilişkilidir. Geçen haftaki 7,30 dolarda dibe vurduğu piyasa çöküşünden sonra sağlıklı bir toparlanma sürdürmekte zorlandı. Ancak, yazı yazılırken 10.07 dolar civarına geri döndü.

Polkadot: Neden DOT’un Yaklaşan Boğa Koşusuna Liderlik Etmesi Beklenebilir? 3

DOT’un toparlanması şu anda düşük alım hacimleriyle sınırlı görünüyor. Şu anda Nisan 2022’deki zirvesinden %58 indirimle işlem görüyor. DOT’un fiyatı da Kasım 2021’de elde ettiği 55.09 $’lık mevcut ATH’sinden %82 ​​indirimli.

DOT’un balinalar tarafından tutulan arz metriği, 16 Mayıs ile 17 Mayıs arasında hafif bir birikim sayesinde bir artış kaydetti. Bununla birlikte, aynı metrik, şimdiye kadar aylık en düşük seviyelerine gerileyen çıkışları kaydetti. Metrik, balinaların satış yaptığını gösteriyor ve yeterli alım hacminin olmamasını ve önemli bir ralli kaydetmedeki başarısızlığı yansıtıyor.

PolkadotPolkadot: Neden DOT’un Yaklaşan Boğa Koşusuna Liderlik Etmesi Beklenebilir? 4

DOT’un geliştirici metriği önemli bir artış kaydetti ve şu anda en yüksek aylık aralığında. Artış, yakın zamanda duyurulan ve ağın güvenlik konusundaki kararlılığını da vurgulayan Polkadot’tan kaynaklanıyor.

Polkadot: Neden DOT’un Yaklaşan Boğa Koşusuna Liderlik Etmesi Beklenebilir?
ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri!
FTX Token, EOS, AAVE Fiyat Analizi: 19 Mayıs
Avalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs
Solana (SOL) 20 Dolar Seviyesine Tekrar Düşmesi Sürpriz Olur mu?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Polkadot: Neden DOT’un Yaklaşan Boğa Koşusuna Liderlik Etmesi Beklenebilir? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot: Neden DOT’un Yaklaşan Boğa Koşusuna Liderlik Etmesi Beklenebilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!