Cosmos: ATOM Ayıları Yorulmaya Başladığında, Uzun Süre Gidebileceğiniz Yer Burası!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

ATOM’un daha fazla düşüş lehine destek hattını kırmasından bu yana bir hafta geçti. O zamandan beri, 13 dolar fiyat seviyesinden 20 dolar olan yeni alt aralığına kabaca %13 düştü.

ATOM

Cosmos, Salı günü mevcut 2022’nin en düşük seviyesine ulaştı ve kripto para biriminin Eylül 2021’den bu yana en düşük fiyatı oldu. Daha da ilginç olanı, Cosmos’un 3 Nisan’da ulaştığı 4 haftanın en yüksek seviyesi 33.29’dan düşüşünü neredeyse %40’a çıkarmayı başarmış olması.

Cosmos: ATOM Ayıları Yorulmaya Başladığında, Uzun Süre Gidebileceğiniz Yer Burası! 3

ATOM’un RSI, Salı günkü işlem seansı sırasında fiyat daha da düşerken aşırı satım bölgesine kısa bir süre girdi. MFI tarafından gösterildiği gibi güçlü çıkışlar, son 4 haftadaki düşüş fiyat hareketini yansıtıyor, ancak gösterge şu anda alt aralığına yakın birikme işaretleri gösteriyor. DMI, güçlü düşüş eğilimini yansıtıyor ancak –DI çizgisinin tersine çevrilmesi, ayıların momentumlarını kaybediyor olabileceğini gösteriyor.

Zincir Üstü Metrikler Boğaların Lehine

ATOM’un Binance türev fonlama oranı, özellikle fiyat alt aralığına ulaştığında, %0.01 oranına sağlıklı bir iyileşme gösterdi. Bu, özellikle yükselişin tersine dönmesi beklentileriyle türev tüccarlar tarafından artan ilginin bir işareti olarak yorumlanabilir. Bu, bahislerini yükseliş toparlanmasına hazırlık olarak koyduklarını gösteriyor.

ATOM Cosmos: ATOM Ayıları Yorulmaya Başladığında, Uzun Süre Gidebileceğiniz Yer Burası! 4

ATOM’un Santiment’teki geliştirici etkinliği metriği, son 7 gün içinde önemli bir artış kaydetti. Fiyat daha düşük aralığındayken şu anda en yüksek noktasında.

Geliştirici etkinliği, Blok Zincirler Arası İletişim Protokolü: IBC-Go hakkında yakın zamanda yapılan bir duyuruyla uyumludur. Duyuru, Composable Finance’in IBC-Go’yu geliştirmek için Interchain Foundation’dan (ICF) bir hibe aldığını ortaya koydu.

Hibe, Centauri köprüsü ile Cosmos ağı arasında iletişimi sağlayacak bir müşterinin oluşturulmasını kolaylaştıracak. Duyuru, Cosmos için olumlu bir gelişmenin altını çiziyor ve bu, ATOM’un zaman içindeki potansiyel değerine katkıda bulunabilir. Bu arada, kısaca ATOM’un değeri, şu anda düşük olan fiyatlarındaki birikimden destek alabilir.

Cosmos: ATOM Ayıları Yorulmaya Başladığında, Uzun Süre Gidebileceğiniz Yer Burası!
Bitcoin 40 bin Dolarda Reddedildi, Nexo Binance Listelemesinde %15 Yükseldi!
Ethereum Classic (ETC), Bu Sayede İyi Bir Kısa Vade Fırsatı Sunuyor!
Solana, Chainlink, Cosmos Fiyat Analizi: 28 Nisan
Bitcoin 40 bin Dolarda, ApeCoin’i Yeni ATH’ye %8 Yükseldi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cosmos: ATOM Ayıları Yorulmaya Başladığında, Uzun Süre Gidebileceğiniz Yer Burası! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cosmos: ATOM Ayıları Yorulmaya Başladığında, Uzun Süre Gidebileceğiniz Yer Burası!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!