Uzman Analistten Bitcoin Halving’i İçin Volatilite Yorumu Geldi: Ne Bekliyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli analist, Bitcoin yarılanmasının (halving) beklenen etkiyi yaratmayabileceğini açıkladı.

Blokzinciri araştırma şirketi Amberdata’nın analisti Greg Magadini, 19 Nisan günü gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasının olası etkilerine değindi.

Genel kanı olarak çoğunluğun yarılanmayla birlikte bir volatilite patlaması beklediğini fakat bunun gerçekleşmeyebileceğini dile getiren analist, bariz bir olayın böyle bir etki yaratmayabileceğini savundu.

Volatilite yaşanacağına yönelik işlem açanların beklendiğini bulamayabileceğini söyleyen analist, bu yöndeki işlemler için “astarı yüzünden pahalıya gelebilir” imasında bulundu:

Niteliksel bir bakış açısıyla, yüksek oranda öngörülebilir bir sonuç (BTC’nin yarılanması) için volatilite primi ödemenin beklentilere değmeyeceğine inanmaya devam ediyorum.

Buna ek olarak tarihsel örnekler veren analist, 4 yıllık yarılanma döngüsünde belirgin fiyat hareketleri görülse bile bunların ciddi volatilitelere yol açmadığını ve lokal ivmelerle sınırlı kaldığını hatırlattı. Greg Magadini, birçok örnekte olduğu gibi volatilite beklentisinin karşılıksız kaldığını vurguladı:

Kriptodaki neredeyse tüm büyük volatilite olaylarının (Ethereum PoS yükseltmesi, Ethereum Shanghai yükseltmesi, spot Bitcoin ETF kararı) zımni volatilite ve gerçekleşen volatilite oranında bakıldığında çok büyük marjlarla gerçekleşmediğinde alıcıları hayal kırıklığına uğrattığından bahsetmiyorum bile.

Uzman Analistten Bitcoin Halving’i İçin Volatilite Yorumu Geldi: Ne Bekliyor? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uzman Analistten Bitcoin Halving’i İçin Volatilite Yorumu Geldi: Ne Bekliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!