Dünyaca Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Halving’i Kıtlık Getirecek: Yükseliş İçin Yol Var!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel yatırım şirketi Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci, Bitcoin’de (BTC) yükselişlerin devam edeceğini düşünüyor.

Anthony Scaramucci kısa süre önce CNBC’ye verdiği demeçte, Bitcoin hakkında konuştu. Bitcoin’in 2024 yılı itibariyle adeta “geri döndüğünü” belirten CEO, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylarının bu konuda oldukça kritik bir rol üstlendiğini hatırlattı.

Altın ETF’inin 10 milyar dolara ulaşmasının 1 yıl sürdüğünü fakat Bitcoin için bunun 1-2 aylık süreçte ulaşılan bir hedef olduğunu söyledi. Spot Bitcoin ETF dalgasının devam edeceğini düşünen deneyimli isim, artan ilgiyle birlikte Bitcoin’in daha yüksek seviyelere ulaşacağını öngördü.

Özellikle 19 Nisan tarihide gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasıyla (halving) arz özelinde müthiş bir kıtlık dalgasının başlayacağını ve güncel talebin devam etmesi durumunda ciddi bir alım baskısı oluşacağını kaydetti:

ETF özelindeki artan talep, yaklaşan halving olayı ve global benimseme gibi faktörler göz önüne alındığında Bitcoin’in daha gidecek yolunun olduğunu düşünüyorum.

Dünyaca Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Halving’i Kıtlık Getirecek: Yükseliş İçin Yol Var! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dünyaca Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Halving’i Kıtlık Getirecek: Yükseliş İçin Yol Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!