Kripto Yatırımcıları Endişe İçinde: Altcoin’lerde Keskin Düşüş Yaşanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in yeniden değer kaybetmesiyle birlikte 3050 dolarlık seviyede gevşeyen Ethereum, endişe yarattı.

BTC, 62.000 doların altına gerileyerek kripto para piyasasını sarsmaya devam ediyor. Spot ETF’lerden gelen olumsuz veriler, halving’in beklenen etkiyi göstermemesi ve jeopolitik sorunlar, BTC’yi kökten salladı. Şu an için umut vaad etmeyen kripto para lideri ETH, büyük satışlarla karşı karşıya mı kalacak? Peki altcoin yatırımcıları, bu dönemde nelere dikkat etmeli?

Ethereum’da (ETH) Satış Baskısı Sürüyor!

Ethereum (ETH), 3300 dolar seviyesini aşamayarak satış baskısına maruz kaldı ve BTC’nin geri çekilmesiyle 3050 dolar civarına geriledi. Özellikle altcoin yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratan ETH, BTC’nin toparlanamadığı bir dönemde daha fazla düşüş yaşayabilir. Şu anda 3070 dolardan işlem gören öncü altcoin’ler, 3000 dolar seviyesinde destek bulamazsa sırasıyla 2750, 2534, 2308 ve 2236 dolar seviyelerini test edebilir.

Kripto Yatırımcıları Endişe İçinde: Altcoin’lerde Keskin Düşüş Yaşanıyor! 3

Ethereum’un spot ETF’lerine ilişkin olumlu gelişmeler, BTC’nin 65.000 doların üzerindeki kapanışları veya halving coşkusunun başlaması gibi etkenler ETH’yi canlandıracaktır. Bu durumda, 3294 – 3625 – 3692 – 3878 ve 4083 dolar arasında bir yükseliş izlenebilir. Son zamanlardaki 4083 dolarlık rekorunun aşılması, altcoin’ler için boğa sezonunun müjdecisi olabilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Yatırımcıları Endişe İçinde: Altcoin’lerde Keskin Düşüş Yaşanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!