SEC ile Buluşan Grayscale, Bitcoin ETF Konusundaki Tercihinde Diretiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale Investments, kurmaya çalıştığı spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) için kendi yöntem tercihinde diretiyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yayımlanan bildiriye göre Grayscale, salı günü SEC temsilcileriyle bir araya geldi.

Görüşme sırasında SEC’ye bir sunum yapan Grayscale, “hem ayni olarak hem nakit cinsinden geri ödeme yapmaya hazır” olduğunu belirterek, ayni geri ödemelerin daha etkili “ve dolayısıyla daha faydalı” olduğunu vurguladı.

SEC, Bitcoin ETF yatırımcılarının geri ödeme talep etmeleri halinde fon işletmecilerinin Bitcoin satarak yatırımcıya nakit şeklinde ödeme yapmasını tercih ediyor.

Grayscale’in sunumunda, “Hem ayni hem nakit geri ödemelere yer vermenin yatırımcıların çıkarına olduğuna inanıyoruz çünkü bu daha derin, daha güçlü bir birincil piyasayı destekliyor ve bu da ETP piyasasının daha verimli bir yapıya sahip olmasını sağlıyor.” dendi.

Bloomberg analisti James Seyffart, “Ayni (yöntem) için zorlayan Grayscale, BlackRock ve diğer tüm ihraççıların tamamen yanındayım. Bu, ETF’yi yönetmenin daha basit ve etkili bir yolu.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC ile Buluşan Grayscale, Bitcoin ETF Konusundaki Tercihinde Diretiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!