Bitcoin Madencilerinin Hisseleri, Fiyattaki Artış Sayesinde Değer Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatında dün yaşanan yükseliş, madencilik şirketlerinin hisselerini da günlük olarak yukarıya taşıdı.

Bitcoin madencileri için özel ekipmanlar üreten Canaan ve Ebang gibi şirketlerin payları, gün içerisinde yüzde 32’ye ve yüzde 34’e varan oranlarda değer kazandı.

TradingView verilerine göre Bitcoin, dün kısa süreliğine 44.000 doları aştıktan sonra bugün öğlen saatlerinde 43.883 dolardan alınıp satılıyor.

Canaan tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, bu yılın üçüncü çeyreğinde 33,3 milyon dolar gelir elde etti. Şirket, ikinci çeyrekte 73,9 milyon dolar; 2022’nin üçüncü çeyreğinde ise 145,5 milyon dolar gelir elde etmişti.

Canaan CEO’su Nangeng Zhang, “2023’ün üçüncü çeyreğinde, Bitcoin’in durağan fiyatı ve Federal Rezerv’in faiz artırımları, önümüze ciddi zorluklar çıkardı.” dedi.

Kuzey Amerika’nın en büyük madencilik şirketlerinden Marathon’un payları ise TradingView verilerine göre yılın başından beri yüzde 517 yükseldi ve 22,10 dolara çıktı. Marathon, yılın üçüncü çeyreğinde 3 bin 490 Bitcoin üretti.

Benzer şekilde, aynı çeyrek içerisinde 1.172 Bitcoin üreten Bitfarms’ın payları da yılın başından bu yana yüzde 531 değer kazandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencilerinin Hisseleri, Fiyattaki Artış Sayesinde Değer Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!