Ripple, Coinbase ve a16z’den kripto yanlısı komiteye dev yatırım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketinin 2024 ABD seçim dönemi süresinde kripto para yanlısı adayları destekleyeceklerini belirtti. Şirket, Fairshake siyası eylem komitesini (PAC) desteklemek için 78 milyon dolar taahhüt eden grubun içinde yer alıyor.

Fairshake, sektörün önde gelen şirketlerinin 2024 ABD seçimleri sırasında kripto ve blockchain inovasyonunu savunan adaylara önemli bir katkıda bulunduğunu açıkladı.

Katkıda bulunanlar arasında Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Gemini’den Tyler ve Cameron Winklevoss, Circle, Kraken, Messari, Ripple ve Andreessen Horowitz (a16z) gibi isimler yer alıyor.

Garlinghouse, ülkedeki regülatörlerin aşırı faaliyetlerini kınamak için X üzerinden bir paylaşımda bulundu. Şirketin CEO’su, Ripple’ın sektörü düzenlemek için lobi faaliyetleri yürüten adayları destekleyeceğini ifade etti. 

Team @Ripple is putting a stake in the ground, leading the charge with other industry leaders to support pro-innovation and pro-crypto candidates in the 2024 US election cycle. The US cannot afford to continue taking a back seat on the global stage.
Regulatory overreach (esp from… https://t.co/hpkqNf7Y99

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) December 18, 2023

Garlinghouse, “Regülatörlerin aşırı erişim isteği (özellikle SEC’den gelen) ABD’yi yanlış bir yöne sürüklüyor ve diğer ülkeler ABD’deki bu eksiklikten tamamen yararlanıyor. İnovasyonu savunacak ve sorumlu bir biçimde düzenlemeye gidecek olan yola öncülük edecek liderleri yetiştirmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Ripple CEO’su, sektörün “şeffaflığı, inovasyonu ve uyumluluğu ön planda tutan yaklaşımı” teşvik eden kişileri desteklemesi gerektiğini ekledi.

ABD’de faaliyet gösteren kripto para şirketleri, özellikle son iki yılda büyük bir baskıyla karşı karşıya kaldı. Özellikle Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), yaptırım yoluyla düzenleme yaptığı gerekçesiyle sektörün önde gelen isimleri tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi.

SEC, geçtiğimiz haziran ayında hem Binance US’e hem de Coinbase’e dava açtı ve her iki şirketi de kayıtsız menkul kıymet satışıyla suçladı. 

Andreessen Horowitz (a16z) kurucusu ve genel müdürü Chris Dixon, şirketinin 2024 yılında Fairshake PAC’e katkıda bulunacağını açıkladı. 

Dixon, kurulan koalisyonun PAC’yi desteklemek için fon toplamayı ve teknolojik inovasyonu desteklemek için kötü aktörleri uzaklaştırmak adına çalışacağını belirtti.

Politico’nun verilerine göre Fairshake Pac, ABD’deki TV kampanyalarına şimdiden 1,2 milyon dolar harcadı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple, Coinbase ve a16z’den kripto yanlısı komiteye dev yatırım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!