Dev Balina Ethereum Sayısını Artırmak İçin Borçalanarak Binance’den Alım Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) alımlarına hız kesmeden devam eden balina, long pozisyon açabilmek için milyonlarca dolar borçlandı.

Aylardır Ethereum satın alan balina işlemlerine bir yenisini ekledi. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre daha fazla Ethereum alabilmek için merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Spark üzerinden 4 milyon DAI borçlanan balina, bu varlıkları USD Coin’e (USDC) çevirdikten sonra 2.031 dolardan 985 ETH aldı.

Bu işlemle de yetinmeyen balina hız kesmeden yine Spark üzerinden 10 milyon DAI borçlandı ve bu varlıkları USDC’ye çevirip 2.054 dolardan 4,872 ETH satın aldı. Balinanın borçlanarak yaptığım alımlar DeFi üzerinden long pozisyonu açtığı anlamına geliyor.

Ek olarak aynı balina DeFi protokolü Compound (COMP) ve Spark’a 52,6 milyon dolar değerinde 26 bin ETH ve 50,2 milyon dolar değerinde 24.815 stETH yatırıp ardından 23 milyon USDC ve 21,2 milyon DAI borç aldı. Balina elindeki yeni borçlarla muhtemelen daha fazla Ethereum almaya devam edecek.

Bu balina, 19 Eylül’den bu yana Binance ve merkeziyetsiz borsalar (DEX) aracılığıyla ortalama 1.808 dolardan 66,9 milyon dolar değerinde 37.005 ETH almış oldu.

Adeta Ethereum aşığı gibi davranan söz konusu balina daha dün 10 milyon USDC karşılığında ortalama 2.056 dolardan 4.865 ETH alarak gündeme gelmişti. Balina elindeki Ethereum yatırımlarından yaklaşık 9 milyon dolar karda konumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,6 değer kaybeden Ethereum, yazım esnasında 2.030 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Balina Ethereum Sayısını Artırmak İçin Borçalanarak Binance’den Alım Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!