Mt.Gox’un En Büyük Alacaklısı Açıkladı: Bitcoin Satışı Yapacak Mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden Bitcoin (BTC) borsası Mt. Gox’ın en büyük alacaklısı olan Mt. Gox Investment Fund’ın geri alacağı Bitcoinleri satmayı planlamadığı belirtildi.

Bloomberg 8 Mart tarihinde konuya aşina bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Mt. Gox’ın en büyük alacaklısı Mt. Gox Investment Fund’ın geri alacağı Bitcoinleri satmayı planlamadığını aktardı.

Mt. Gox Investment, kripto para borsası Bitcoinica ile beraber yaklaşık 30.000 BTC alacakla Mt. Gox’ın en büyük iki alacaklısından birisi olarak biliniyor.

Verilen bilgilere göre toplam varlığının %90’ına erişebilecek olan fon, ödemenin %70’ini Bitcoin olarak %30’unu ise itibari para olarak alacak. Bitcoinica ile beraber yaklaşık 30 bin BTC alacağı olduğu bilinen fonun, toplamda kaç Bitcoin geri alacağına dair sorular ise fon tarafından cevapsız bırakıldı.

Gün içerisinde Mt. Gox’ın web sitesinde yayınlanan duyuruya göre, tasfiye ekibi tüm alacaklıların eksiksiz olarak başvurularını tamamlayabilmesi için son başvuru tarihinin 10 Mart’tan 6 Nisan’a, erken ödeme tarihinin ise 30 Eylül’den 31 Ekim’e ertelendiğini açıkladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mt.Gox’un En Büyük Alacaklısı Açıkladı: Bitcoin Satışı Yapacak Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!