İflas Etmiş Kripto Borsası FTX Milyarlarca Dolarlık Ödeme Yapacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas etmiş kripto para borsası FTX, alacaklılarına milyarlarca dolar ödeme yapmaya hazırlanıyor.

FTX, yeniden yapılanma planı kapsamında alacaklılarının %98’ine en az %118’lik ödeme yapacak. Şirketin açıklamasına göre diğer alacaklılar da borsada kalan paralarının o dönemki değerine göre tam ödeme alacak.

FTX CEO’su John J. Ray III, alacaklıların tamamına faiziyle birlikte ödeme yapabilecek durumda olmalarından ötürü memnun olduklarını söyledi.

FTX, yeniden yapılanma planı Delaware’deki mahkeme tarafından onaylayıncaya dek geri ödemeler için 14,5 milyar dolar ile 16,3 milyar dolar aralığında nakit paraya sahip olmayı hedefliyor. Şirket, bunun için yaklaşık bir buçuk yıldır rezervindeki çeşitli varlıkları bozduruyor.

Bu varlıkların büyük bir kısmı, Alameda ile FTX Ventures bağlantılı işletmeler tarafından yapılmış yatırımlardan elde edildi. FTX’in çöktüğü dönemde şirketin elinde çok az miktarda Bitcoin ve Ethereum olduğu için alacaklılar, bunların fiyatında yaşanan artıştan faydalanamayacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas Etmiş Kripto Borsası FTX Milyarlarca Dolarlık Ödeme Yapacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!