Madenciler Bitcoin’e Sımsıkı Sarıldı: Veriler Tıpkı 16 Bin Dolardaki Gibi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para madencileri uzun zaman sonra ilk defa yüklü miktarda Bitcoin (BTC) biriktirmeye başladı.

Bitcoin madencileri fiyat 16 bin dolarken yaptıkları şekilde birikime odaklandı. On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın yazarı tarafından hazırlanan analizde, madencilerin Bitcoin satış baskısını tıpkı fiyat 16 bin dolar seviyesindeyken yaptıkları gibi azalttığına yer verildi.

Yaklaşık 14 günlük serinin devam ettiğini belirten analist, madencilerin Bitcoins atışı yapmaktan kaçındığını ve bunun muhtemelen fiyatlar özelinde daha fazla yükseliş beklentisine dayandığını kaydetti.

Özellikle spot Bitcoin ETF’lerine yönelik nakit akış tablosunun tekrardan pozitife dönmesi ve ABD’nin faiz artımı konusunda çekingen davranması bu noktada Bitcoin madencilerini etkileyen faktörlerin başında geldi:

Bitcoin16 bin dolar aralığında işlem gördüğü süreçten bu yana en uzun süre boyunca madenci satış baskısının azaldığı bir dönemdeyiz. ETF akışı artarken ve muhtemel bir faiz indirimi olasılığı Q4’te artarken, madenciler muhtemelen daha yüksek fiyatlara satmak amacıyla birikim yapıyor.

Madenciler Bitcoin’e Sımsıkı Sarıldı: Veriler Tıpkı 16 Bin Dolardaki Gibi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Madenciler Bitcoin’e Sımsıkı Sarıldı: Veriler Tıpkı 16 Bin Dolardaki Gibi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!