Kripto Para Şirketi Bitcoin’de Düşüş ve Yükseliş İçin Kritik Seviyeleri Söyledi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının deneyimli ismi, Bitcoin’de yeni zirve öncesinde daha fazla düşüş görülebileceğini söyledi.

Kripto kredi kuruluşu Ledn’in yatırım sorumlusu John Glover, kısa süre önce Bitcoin hakkında güncel bir değerlendirme paylaştı. Analizinde, Bitcoin için 92 bin dolar hedefi veren Glover, bu beklentiye rağmen öncesinde daha fazla düşüş görülebileceğini vurguladı.

Düşüş yönlü beklentisine gerekçe olarak Elliot dalga teorisine işaret eden deneyimli isim, Bitcoin’de dördüncü dalganın 52-55 bin dolar bandına doğru bir düzeltmeyle sonuçlanabileceğini öngördü.

Fakat ardından gelecek beşinci dalganın fiyatı 92 bin dolar bandına çıkaracağı konusunda emin konuştu:

56.500 dolara düşüş düzeltmeyi tamamlamış olsa da, 4. dalga tamamlanmadan önce hala 52-55.000 dolar arasında bir fiyat görmeyi bekliyorum. Düzeltici dalga tamamlandığında, 5. Dalganın yaklaşık 92.000 dolara doğru ilerlemesini bekliyorum.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 63.620 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Şirketi Bitcoin’de Düşüş ve Yükseliş İçin Kritik Seviyeleri Söyledi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto Para Şirketi Bitcoin’de Düşüş ve Yükseliş İçin Kritik Seviyeleri Söyledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!