Circle, Paxos, Bitstamp ve Galaxy, Silvergate ile ilişkilerini sonlandırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birkaç kripto para şirketi, FTX’in çöküşüne dahil olduğu iddiasıyla ilgili bir soruşturmanın ardından Silvergate Bank ile ilişkilerini düzenleyeceklerini veya sonlandıracaklarını duyurdu.

Kripto para borsası Coinbase’in Silvergate aracılığıyla ödeme para giriş çıkışları kabul etmeyeceği haberlerinin ardından, stablecoin ihraççıları Paxos ve Circle ile birlikte Mike Novogratz’ın şirketi Galaxy Digital’i de içeren bazı şirketler, Silvergate ile ortaklıkları hususunda benzer hamlelere imza attı. 

Galaxy Digital, bankaya gerçekleştirilecek olan transferleri onaylamayı bıraktığını açıkladı. Paxos da gelen transferleri kabul etmeyi bıraktığını belirtse de giden ödemeleri işlemeye devam edeceğini vurguladı.

USDC ihraççısı Circle, Silvergate ile “belirli hizmetleri gevşetme sürecinde” olduğunu belirtirken, kripto borsası Bitstamp da para transfer hizmetlerinin diğer küresel bankacılık ortakları tarafından sağlanacağını ifade etti.

“Bitstamp’ın Silvergate Bank hesabına yatırılan herhangi bir fondan sorumlu olmayacağını lütfen unutmayın. Eğer bu hesaba para yatırmayı seçerseniz, bunu kendi sorumluluğunuz altında yaparsınız”

Silvergate, FTX’in çöküşündeki payı iddiasıyla ABD Adalet Bakanlığı’nın soruşturmasıyla karşı karşıya kaldı. Sam Bankman-Freid da Silvergate ile ilgili bri açıklama yapmıştı.

As a precautionary measure in light of recent news, we are no longer processing transfers with Silvergate.
Bank transfer services will now be provided by our other global banking partners. Bitstamp client funds remain secure and fully available.
Read more: https://t.co/8Re4cXFstD

— Bitstamp (@Bitstamp) March 2, 2023

Silvergate, 1 Mart’ta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na başvurduğunu açıklayarak, 2022 yılı mali raporunu 16 Mart’a kadar sunmayacağını dile getirdi. Kripto bankasının hisseleri, son 24 saatte %55’lik bir düşüş yaşadı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Circle, Paxos, Bitstamp ve Galaxy, Silvergate ile ilişkilerini sonlandırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!