Dörtte Dört: Kripto Para Fonları Yeniden Büyüme Gösterdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinShares tarafından paylaşılan bilgilere göre kripto para fonlarında arka arkaya dördüncü haftada da net büyüme yaşandı.

Kripto para yatırım firması CoinShares tarafından açıklanan verilere göre dünya genelindeki kripto para fonlarına geçen hafta boyunca net 76 milyon dolar para girişi oldu.

CoinShares ekibine göre kripto fonlarına bu yılın başından beri toplamda 230 milyon dolar net paranın girmiş olması, piyasadaki “yatırımcı algısında kesin bir değişim” olduğunu gösteriyor.

Kripto fonlarına geçen hafta giren paraların büyük bir kısmı, 69 milyon dolar ile bitcoin (BTC) fonlarından kaynaklanıyor.

Önümüzdeki ay yeni bir güncelleme alması beklenen Ethereum’un (ETH) fonlarına ise yalnızca 700 bin dolar net para girişi oldu.

Kripto para fonlarındaki varlıkların toplam değeri yılbaşından beri %39 oranında artarak 30,3 milyar dolara ulaştı ve böylece Ağustos 2022’den bu yana görülmüş en yüksek seviyeye ulaşılmış oldu.

Geçen hafta yaşanan hareketliliğe 38 milyon dolar ile ABD, 25 milyon dolar ile Kanada ve 24 milyon dolar ile Almanya öncülük etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dörtte Dört: Kripto Para Fonları Yeniden Büyüme Gösterdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!