Arthur Hayes’ten Şaşırtıcı Açıklama:  Kripto Fiyatları Saçmalık Derecesinde Yükselecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analisti ve yatırımcısı Arthur Hayes, son blog yazısında tekrar boğa sezonuna vurgu yaptı. ABD seçimleri ve dünya devletlerinin paralarının değer kaybetmesiyle fiyatların yükseleceğini dile getiren Hayes, “Boğa sezonu devam edecek ve fiyatlar akıl almaz seviyelere yükselecek” ifadelerini kullandı.

Arthur Hayes, BitMEX borasının bir kurucusu olmasına rağmen, 2020 yılında ABD Adalet Bakanlığı tarafından açılan bir dava sonucunda suçlu bulunmuş ve kefaletle serbest bırakılmıştır. O günden bu yana, yazdığı blog yazılarına devam etmektedir. Dünya genelinde ilgi çeken bir figür olan Hayes, son blog yazısında boğa sezonunun ve fiyatların yükseleceği konusundaki fikrinin değişmediğini dile getirdi.

Hayes son makalesinde, ABD’deki vergi ödemeleri ve Bitcoin’deki halving dönemi nedeniyle düşüş beklentilerinin yerine getirildiğini ve boğa sezonunun ilerleyen zamanlarda ivme kazanacağını düşündüğünü ifade etti.

“15 Nisan’daki ABD vergi ödemeleri ve Bitcoin halving’i nedeniyle öngördüğüm zayıflık dönemini artık geride bırakıyoruz. Okuyucularıma, boğa sezonunun devam edeceğini hatırlatmak isterim. Bunun nedenini de söyleyeceğim. Şu anda ABD, Çin, AB ve Japonya bilançolarını küçültmek için paralarını devalue etmeye başladılar. Geleneksel finans tarafı ABD’deki Bitcoin ETF’lerini artık müşterilerine öneriyor Yakında bu ETF’ler İngiltere ve Hong Kong’a da gelecek. Dünyanın gidişatını görebiliyoruz. Bunu sizlere hatırlatmak isterim. Boğa sezonu kaldığımız yerden devam edecek. Piyasalar ve fiyatlar saçmalık seviyesinde yükselecek. Sizi bulunduğunuz yere getiren bu piyasalar, bu hareketleri çok nadir yaparlar ve şimdi de sizi başka yerlere götürecek hareketleri yapacaklar”

Hayes, ABD seçimlerinin hayati önemine dikkat çekti ve Demokrat Parti’nin sandalyeyi korumak için her türlü çabayı göstereceğini belirtti. Maddi politikaya etkisinin büyük olacağını savundu.

“Altın fırsat olacak”

Hayes, gelecek dönemde ABD’nin 2008 krizi ve Kovid’den daha fazla absürt hareketler yapacağını öne sürdü ve aşağıdakileri dile getirdi:

“Kuzey yarım kürede yaz ayları geliyor. Karar alıcılar tatile çıkacaklar. Bu durum yatırımcıların kriptoda dipten almaları için bir fırsat olacak. Önümüzdeki birkaç ay, her yatırımcı tarzı için altın fırsatlar sunacak”

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arthur Hayes’ten Şaşırtıcı Açıklama:  Kripto Fiyatları Saçmalık Derecesinde Yükselecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!