Kurumsal Yatırımcılar Kripto Para Boğasının Devamı İçin Hazırlığa Başladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opsiyon piyasaları kripto paralar için yükseliş yönlü bir ivmeye hazırlanıyor.

Deribit CEO’su Luuk Strijers kısa süre önce kripto para opsiyon piyasalarını inceledi. Bitcoin opsiyonlarının mayıs ve sonrası için put-call eğiliminde negatiflik olduğunu belirten deneyimli isim, piyasanın yükseliş yönlü bir hazırlıkta olduğunu vurguladı.

Bitcoin yarılanmasının piyasa üzerindeki olumlu etkisinin zaman alacağını buna karşılık boğaların şimdiden hazırlıklarını yaptığını dile getirdi.

Satım opsiyonlarına karşılık alımların daha yüksek seviyelerden fiyatlandığını belirten Luuk Strijers, makro olaylar el verdikçe piyasanın pozitif seyredebileceğini söyledi:

Satım çarpıklığı uzun vadede hala negatif, bu nedenle piyasa Haziran 2024 itibariyle satımlara kıyasla alımları daha yüksek seviyelerde fiyatlıyor. Bitcoin gibi yüksek riskli bir varlık, makro olaylar ve huzursuzluklarla büyük ölçüde ilişkilidir ve bu da daha kısa vadeli yarılanma kıtlığı etkilerine hakim olacaktır.

Kurumsal Yatırımcılar Kripto Para Boğasının Devamı İçin Hazırlığa Başladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Yatırımcılar Kripto Para Boğasının Devamı İçin Hazırlığa Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!