Kripto Para Boğası Devam Ederse En Kazançlı Çıkacak Grup Bu Olabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Verilerdeki artış Bitcoin balinalarının 2024 yılında devam etmesi beklenen boğa koşusundan ciddi kar edebileceğine işaret ediyor.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından aktarılan verilerde, balina hareketlerine ve olası kar marjlarına yer verildi. Borsalardaki balina aktivitesinin son dönemde ciddi bir artış sergilediği belirten analistler, boğa koşusunun devamında artabilecek ciddi kar marjına yer verdi.

Piyasanın yükseliş yönlü ivmesini devam ettirmesi ve boğa koşusunun sürdürülmesi durumunda söz konusu Bitcoin balinalarının 2024’ün ortalarına doğru ciddi karlar edebileceğini dile getiren Santiment cephesi, market dinamiklerinin buna yatkın olduğunu hatırlattı.

Balina Bitcoin borsa girişi, son verilerde kayda değer bir artış gösterdi. Bu, genel borsa girişinin önemli bir bölümünü oluşturdu. Bu artış, potansiyel olarak 2024 Bitcoin boğa koşusunun ortasında balinaların önemli miktarda kar elde edeceğine işaret ediyor.  Şu anki market dinamikleri buna izin veriyor.

Kripto Para Boğası Devam Ederse En Kazançlı Çıkacak Grup Bu Olabilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Boğası Devam Ederse En Kazançlı Çıkacak Grup Bu Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!