Ethereum Geliştiricileri Şangay Güncellemesi İçin Bir Adım Daha Attı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum geliştiricileri, Şangay güncellemesine daha iyi hazırlanılabilmesi için “devnet 2” adlı geliştirici ağını kullanıma açtı.

Client ekipleri, bu geliştirici ağlarını yaklaşmakta olan Şangay güncellemesine hazırlanmak için kullanabiliyorlar.

Ethereum geliştiricileri, devnet 1’i geçtiğimiz kasım ayında açmışlardı. Teku client ekibinin ürün yöneticisi Ben Edgington tarafından yapılan açıklamaya göre devnet 2 adlı ağ, 11 Ocak’ta kullanıma girdi.

Şangay güncellemesi, Ethereum blockchainine ether stake etmiş kullanıcıların, bu stakeleri geri çekmesine imkan sağlayacak.

Geliştirici ekipleri, açılan bu devnetleri Şangay güncellemesinde bug olup olmadığını görmek için kullanıyorlar. Şangay’ın mart ayında mainnette aktifleşmesi bekleniyor.

Ethereum geliştiricileri, Şangay güncellemesine hazırlanabilmek için önümüzdeki haftalarda bir de “gölge fork” olarak bilinen bir çeşit fork düzenlemeyi planlıyorlar. Gölge forklar, bir güncellemenin gerçek blockchainde sorunsuz şekilde çalışıp çalışmayacağını görmek için yapılıyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Geliştiricileri Şangay Güncellemesi İçin Bir Adım Daha Attı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!