Binance CEO’su piyasaları değerlendirdi: “Bulaşıcı etki devam edecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın işlem hacmi açısından en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, kısa bir süre önce Bloomberg ile yaptığı bir röportajda kripto piyasasının güncel durumunu değerlendirdi. Kardeş şirketi Alameda Research’ü desteklemek için müşteri fonlarını kullandığına yönelik iddialar ve Binance ile yaşadığı krizi takiben 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulunan kripto para borsası FTX’in çöküşünün yarattığı bulaşıcı etkinin bir süre daha devam edeceğine işaret eden Zhao, sektörün genel durumunun hala iyi olduğunu da sözlerine ekledi. 

Binance CEO’su, FTX’in milyarlarca dolarlık kayıplar yaşadığını belirterek bu durumun kripto piyasasına olumsuz bir şekilde yansıdığını ve sektörün gelişimini yavaşlattığını dile getirdi. Zhao, sektöre olan güvenini de yineledi. Röportajında iflas eden kripto kredi şirketi Voyager Digital ile ilişkilerine de değinen Zhao, Voyager Digital’ın varlıkları için yeni bir teklif sunacaklarını ifade etti. 

Changpeng Zhao: “Çin ile hiçbir bağlantımız yok” 

Öte yandan; Zhao, Binance’in Çinli bir şirket olmadığı yönündeki vurgusunu da tekrarladı. “Binance Çinli bir şirket değil; Çin ile hiçbir bağlantımız yok” diyen CEO, kendisi Çinli gibi gözüktüğü için şirketinin de Çinli olduğuna inanıldığını dile getirdi. 

Zhao, eylül ayı başlarında da benzer bir açıklama yapmış ve Çin’le kişisel ve ticari geçmişine ilişkin ayrıntıları paylaşmıştı. Açıklamasında Binance’in Çin merkezli bir platform olmadığını vurgulayan Zhao, platformun Çinli bir şahıs tarafından gizlice yönetildiğine yönelik komplo teorilerinin asılsız olduğunun da altını çizmişti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’su piyasaları değerlendirdi: “Bulaşıcı etki devam edecek”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!