SEC, Terra (LUNA) skandalına "yerel" dedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komisyon avukatları, Do Kwon’un ABD’li yatırımcılara UST’yi tanıttığına ve Terraform’un eski iletişim müdürünün stablecoin hakkında yanlış iddialarda bulunduğuna dair birkaç örnek gösterdi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) avukatları, Terraform Labs davasında verilen kararın ardından yargı için önerilen çözüm yollarına ilişkin bir nota yanıt verdi. 

SEC, 6 Mayıs’ta ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne yaptığı başvuruda, Terraform’un jürinin firmayı sorumlu bulduğu hukuk davasında daha az tazminat ödenmesi yönündeki argümanlarına karşı çıktı. SEC avukatlarına göre, Terraform ve kurucu ortağı Do Kwon, komisyonun Amerika Birleşik Devletleri dışında token teklifi ve satışı için federal yasaların ülke dışı uygulamasını yürürlüğe koyduğu argümanını mahkemede hiçbir zaman sunmadı.

SEC başvurusunda, “Davalıların iddiaları, yasaların yanlış uygulanmasına ve ilgili gerçeklerin yanlış ifade edilmesine dayandıkları için dayanaktan yoksundur” denildi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC, Terra (LUNA) skandalına "yerel" dedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!