Vitalik Buterin’den Ethereum Hesapları İçin Yeni Öneri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin, Ethereum ağındaki hesap soyutlama metodunu iyileştirmek için yeni bir öneride bulundu.

Vitalik Buterin, Sam Wilson, Ansgar Dietrichs ve Matt Garnett tarafından ortak şekilde hazırlanan EIP-7702 önerisinde sıradan Ethereum işlemlerinin bir işlem sırasında geçici olarak akıllı sözleşme cüzdanı gibi işlev göstermesini sağlayacak yeni bir işlem türü öngörülüyor. Buna göre cüzdanlar, işlem sonrasında eski hallerine geri dönüyor.

EIP-3074 tasarısına alternatif olarak geliştirilen EIP-7702, hesap soyutlaması bakımından daha geniş kapsamlı bir tasarı olan EIP-4337 ile de daha uyumlu çalışacak.

Ethereum topluluğu tarafından değerlendirilmeye başlayan EIP-7702, hesapların gelecekte ne şekilde soyutlanacağı bakımından önem taşıyor.

Hesap soyutlama metodu, Ethereum’daki sıradan cüzdanların akıllı sözleşme cüzdanı olarak kullanılmasını sağlar ve cüzdan şifrelerinin kurtarılması, başkalarının işlem ücretlerinin ödenmesi, tek seferde toplu işlem yapabilmek gibi imkanlar tanır.

Vitalik Buterin’den Ethereum Hesapları İçin Yeni Öneri isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vitalik Buterin’den Ethereum Hesapları İçin Yeni Öneri
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!