Magic Eden, Polygon Anlaşmasını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zincirler arası NFT pazarı Magic Eden, Polygon ağı ile ortaklık planlarını açıkladı. Magic Eden, ortaklık sayesinde önemli IP sahipleri, üst düzey oyun geliştiricileri ve Polygon ekosisteminden gelecek vaat eden sanatçılarla yakın iş birliği yapabilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Polygon Network ile NFT Market Magic Eden Ortaklığı

Polygon ağı, Ubisoft, Atari, Animoca, Decentraland, Somnium Space ve Sandbox dahil olmak üzere en büyük Web3 oyun projelerine ve işletmelerine ev sahipliği yapmaktadır. Proje aynı zamanda Stripe, Robinhood ve Adobe gibi tanınmış şirketlerle ortaktır.

Uluslararası şirketler, Polygon’un yardımıyla insanları web3 etkinliklerine dahil ediyor ve Magic Eden’in daha fazla NFT tüketicisine ulaşma hedefiyle doğrudan ilgili olan yeni dijital topluluklar oluşturuyor. Magic Eden’in kurucu ortağı ve CEO’su Zhuoxun Yin şunları söyledi:

“Polygon’a genişlememizi bu kadar heyecan verici kılan iki faktör bulunmaktadır. Birincisi, Magic Eden için her zaman zincirler arası bir gelecek tasavvur ettik ve bu bizi NFT’lerden hoşlanan daha geniş bir kitleyi bir araya getirmeye yaklaştırıyor, İkincisi, Polygon’u dahil etmek Magic Eden’in makul fiyatlı bir EVM uyumlu zincir olarak oyun üreticileri arasında Polygon’un popülaritesi göz önüne alındığında, tercih edilen web3 oyun platformu olarak konum almakta.”

Yıl sona ermeden önce, Magic Eden entegrasyonunun bir parçası olarak MATIC özellikli (Polygon’un yerel tokeni) Launchpad ve Marketplace piyasaya sürülecektir. Birinci sınıf oyun yayıncıları, NFT pazarının tüm zincirlerde sahip olduğu kitleden yararlanmak için Magic Eden’in Launchpad for Polygon’a şimdiden kaydolmuştur.

Kakao Games, IntellaX, nWay, Block Games, Boomland, Planet Mojo ve Taunt Battleworld tarafından desteklenen BORA, Magic Eden’s Launchpad with Polygon’a kendini adamış birkaç geliştiricidir. Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, ortaklık hakkında şu yorumu yaptı:

“Daha iyi bir NFT pazar deneyimi sunmak için Magic Eden ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Magic Eden, yeni ürün özellikleri sunma ve hem içerik oluşturucuların hem de koleksiyonerlerin sahip olduğu sorunları çözme konusunda kısa sürede itibar kazandı. Ayrıca Magic Eden, oyun geliştiricilerin ihtiyaçlarına önem verdiğini de göstermiştir. Bu nedenle NFT oyun ekosisteminin genişlemesine yardımcı olmak için Polygon’un oyun ortaklarıyla yakın iş birliği yapmalarından mutluluk duyuyoruz.”

Başlatma Programını Kolaylaştırmak için Polygon Entegrasyonu

Polygon ağı halihazırda on binlerce merkezi olmayan uygulamayı (dApps) destekliyor. Ayrıca 1,9 milyar işlemi, 174,9 milyon benzersiz kullanıcı adresini yönetmiştir. Bununla birlikte beş milyar doların üzerinde varlığı korudu. Magic Eden kullanıcıları, Polygon’un eklenmesiyle çeşitli avantajlar sağlayacaktır. Bununla birlikte düşük ağ ücretlerine, yüksek derecede birleştirilebilirliğe ve EVM uyumluluk ortamına erişebilecektir. Bu, daha akıcı bir ticaret deneyimine izin verecektir.

Magic Eden, NFT keşfi, sahipliği ve ifadesi için en iyi konum olarak ortaya çıktı. Ayda ortalama 10 milyon oturumun görüldüğü NFT pazarında her gün 20.000’den fazla NFT takası yapılıyor. Ek olarak platform, NFT işlem hacminin bu noktaya kadar toplam 2,5 milyar doları aştığını gördü. Magic Eden, Polygon’un dahil edilmesiyle hızlı, eğlenceli çok zincirli NFT ticaret deneyimleri sunmaya devam edecek. NFT pazarı, oyun geliştiricilere ve işletmelere, Polygon’un hızlı ve güvenli blok zincirini kullanarak hizmet edebilecektir. Bununla birlikte NFT’lerin uzun vadeli büyümesini desteklemede yardımcı olacak.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Magic Eden, Polygon Anlaşmasını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!