Bitcoin’de Düşüş Derinleşecek Mi: Analist Tehlike Çanları Çalıyor Dedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel veriler Bitcoin’de (BTC) daha derin düşüşlerin ve volatilitenin artabileceğine işaret ediyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın yazarı, Bitcoin için dikkat çeken bir veriye odaklandı. Piyasa üzerindeki kardaki Bitcoin sayısına yer veren analist, güncel verilerin tehlike çanları çalmaya başladığını belirtti.

Bu veriye göre piyasada oldukça fazla karda konumlanan Bitcoin bulunduğuna işaret eden analist, mevcut durumun olası satış baskıları için çarpıcı bir zemin hazırladığını savundu.

Tarihsel olarak bakıldığında ne zaman bu veri yüksek seviyelere ulaşsa, ardından bir satış dalgası ve yüksek volatilite geldiğine işaret ederek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı:

Kardaki Bitcoin arzı oldukça yüksek. Bu genellikle piyasanın önemli bir kısmının kar elde etmeyi düşünerek satış yapabileceğini ve potansiyel olarak artan satış baskısına neden olabileceğini gösterir. Tarihsel olarak, bu tür yüksek seviyeler genellikle piyasa volatilitesi ve olası düşüşlerin öncüsü olmuştur. Çünkü yatırımcılar pozisyonlarını likide etmeye ve karlarını ceplerine koymaya başlar.

Öte yandan piyasadaki iyimserlik ve karamsarlığı temsil eden bölgeye çok yakın olduğumuzu belirten deneyimli analist, bu gri çizginin üzerinde kalındığı müddetçe olumlu atmosferlerin devam edeceğini söyledi.

Aksi bir durum yaşanır ve gri çizginin altına geri çekilme görülürse piyasanın çok daha ciddi ve karamsar satışlarla karşı karşıya kalabileceğini ekledi:

Piyasa katılımcıları dikkatli olmalı; bu gri çizginin altına düşmek fiyatların daha derin bir düzeltmeye gitmesine neden olabilir. Ancak bu çizginin üzerinde kalırsak, piyasa duyarlılığı olumlu olmaya devam eder ve herhangi bir düzeltme kısa süreli olabilir.

Bitcoin’de Düşüş Derinleşecek Mi: Analist Tehlike Çanları Çalıyor Dedi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Düşüş Derinleşecek Mi: Analist Tehlike Çanları Çalıyor Dedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!