Huobi Token Son Gelişmelerin Ardından %22 Yükseldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huobi Token, popüler borsadaki son gelişmeleri takiben değer kazanmaya devam ediyor.

Dünkü fiyatın 19.000 doların altına düşmesinden sonra, Bitcoin önemli bir kazanç sağlayamadı ve bu seviyede takılı kaldı.

Çoğu altcoin de bugün sessizce duruyor. Birkaç istisna arasında, günlük ölçekte bir kez daha çift haneli rakamlarla fırlayan Huobi Token var.

Bitcoin 19 Bin Dolardan Düştü

Bitcoin, 6 Ekim’de üç haftanın en yüksek seviyesini işaretlemek için 20.500 doların üzerine sıçradı, ancak yukarı doğru devam edemedi ve nihayetinde yörüngesini tersine çevirdi. Bu, beklentileri aşmasına rağmen BTC’yi 1.000 dolar civarında güneye iten en son ABD iş raporlarıyla birlikte geldi.

Sonraki saatlerde biraz zemin toparlamaya çalışsa da BTC bir kez daha 19.000 dolara döndü ve hatta dün bir haftadan fazla bir süredir ilk kez altına düştü.

O zamandan beri, önemli bir fiyat artışı sağlayamadı, ancak hala bu çizginin kuzeyinde duruyor. Piyasa değeri hala 365 milyar dolar ve alternatif madeni paralar üzerindeki hakimiyeti %40’ın altında.

huobi tokenhuobi token son gelişmelerin ardından %22 yükseldi! 3

Huobi Token Ana Aşamayı Aldı

Alternatif madeni paralar son zamanlarda oldukça durgun ve son 24 saat bu eğilimi gerçekten değiştirmedi.

Ethereum dün 1.300 doların altına düştü ve bugünkü küçük artış, ikinci en büyük kriptonun bu çizginin üzerine çıkmasına yardımcı olmadı.

Binance Coin, Ripple, Cardano, Polkadot, Shiba Inu, Tron, MATIC ve Solana, esasen 24 saat önceki fiyat noktalarında kaldı.

Dogecoin, muhtemelen Elon Musk öncülüğünde bir şirketin en son benimsenmesinden kaynaklandı.

Buna karşılık Huobi Token, ilk 100 arasında bugünün en iyi performansı gösteren oyuncusu olarak öne çıkıyor. Varlık, bu haftanın başlarında bildirilen en son gelişmelerden bu yana düşüşte ve günlük %22’lik bir artış onu 6,5$’a getirdi.

Terra (LUNA) da çift haneli rakamlarla yükseldi, ardından HBAR (günlük %8 artış) geldi. Genel kripto piyasası değeri 920 milyar dolarda kalmış gibi görünüyor.

huobi tokenhuobi token son gelişmelerin ardından %22 yükseldi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
4

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Huobi Token Son Gelişmelerin Ardından %22 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!